Konuyu takip etmeyi bırakmıştım, 41 yanıt diye gözüme ilişince noluyor diye geldim. Benimle aynı frekansta olan arkadaşlar, teşekkürler. Olamayanlar, sizle de aynı frekansta olmayıverelim. İnsanız sonuçta, herkesle anlaşamayız. Geçenlerde aynı formatta başlık açan avukat bir arkadaşın başlığında yaptığım gibi, aynı takılmacayı burada da yaptım. Geçen sefer güldük geçtik. Bu sefer g*tümüze y*rak yeme potansiyeline değinildi doktor bey tarafından.
Yersiz, aşırı, saçma, veya çeşitli negatif yakıştırmaları elbette yapabilirsiniz. Kimi arkadaşlar sağolsun önem verse de; üyelik sürem, paylaştıklarım sebebiyle herhangi bir dangalaklığıma anlayış da beklemiyorum. Kafa dağıtmak için -biraz da mesleği sebebiyle atfettiğim kültür seviyesine güvenerek- yeni gelmiş bir kullanıcıya takılmak istedim sadece. Hala yanlış görmüyorum, pişman değilim. Sizlerin takdiri için burada da değilim sonuçta. Uyuşabildiklerimizle muhabbetimize devam ederiz. Ancak umarım beni yanlış bulan bu güzide kullanıcılar, kendileri günün stresini atmak için azıcık birilerini dürtüp benzer duruma geldiğinde, bende bulamadıkları/göremedikleri ulvi yetilerine sarılabilirler.
Forum kuralları, hakaret etmek, işi şahsileştirmek falan o toplara hiç girmiyorum bile farkındaysanız. Üyenin verdiği cevap, yeni güncellemeyle erişilemeyen forum kuralları sayfasında doğrudan uzaklaştırılma sebebi olarak belirtiliyor.