İstanbul Doktor olup da müzik grubunda yer almak isteyen meslektaşlarımız var mı ?

Hocam ben bu tartışmanın sizin düşündüğünüz şekilde oluştuğunu sanmıyorum.En başta basit bir espri,eleştiri üzerinde medeniyetsizce "fazla merak..." gibi mahalle ağzı bir söylem bu tartışmanın fitilini ateşliyor.Ayrıca bu şahsın kendi adına birinci çoğul şahısla konuşması ve tanımadığı kişilere ikinci tekil şahısla hitap etmesi doktorluktan bağımsız olarak sorunları olan bir birey olduğunu yansıtıyor.Konu üzerinde şahsi bir rahatsızlığım bulunmasa da uzun yıllar okuyup doktor olan bir bireyin bu kadar hoşgörüsüz,sorunlu bir bakış açısıyla kendini ifade etmesinden hoşnutluk duymuyorum.
Bence alakası yok. İfade şekli de karşındakinin ifade şekline göre şekillenen bir durum. Karşımdaki ''hoca rahat ol'' dese ben 2.çoğul kullanmamk, tekil kullanırım. Yanıt dalga geçmek şeklinde olmasa ifade muhtemelen ona göre şekillenirdi yani

Bence alakası yok. İfade şekli de karşındakinin ifade şekline göre şekillenen bir durum. Karşımdaki ''hoca rahat ol'' dese ben 2.çoğul kullanmamk, tekil kullanırım. Yanıt dalga geçmek şeklinde olmasa ifade muhtemelen ona göre şekillenirdi yani
Burada benim anlam veremediğim unsur basit bir mim,eleştiri üzerinden yapılan yanıta ucu hakarete varacak cevaplanma biçimine biraz kayıtsız kalmanız oluyor.Bu başlıkta oluşan mesele sadece doktorlardan oluşan grup arama durumu da değil,başlığı açan profil isminin başına dr eklemiş,avatara kadüse sembolü de koymuş.Ben görünce geri bildirimde bulunma ihtiyacı hissetmesem de görünce biraz tebessüm edip geçiverdim.Bunlar istenildiği gibi konulabilir,her türlü meslekten,yaş grubundan da insan aranabilir,bunda beis yoktur.Ancak fikir özgürlüğünü savunuyorsanız tehdite varmayan,kişisel sınırları aşmadan yapılacak eleştirinin de kimseye zararı yoktur.

Konuyu takip etmeyi bırakmıştım, 41 yanıt diye gözüme ilişince noluyor diye geldim. Benimle aynı frekansta olan arkadaşlar, teşekkürler. Olamayanlar, sizle de aynı frekansta olmayıverelim. İnsanız sonuçta, herkesle anlaşamayız. Geçenlerde aynı formatta başlık açan avukat bir arkadaşın başlığında yaptığım gibi, aynı takılmacayı burada da yaptım. Geçen sefer güldük geçtik. Bu sefer g*tümüze y*rak yeme potansiyeline değinildi doktor bey tarafından.

Yersiz, aşırı, saçma, veya çeşitli negatif yakıştırmaları elbette yapabilirsiniz. Kimi arkadaşlar sağolsun önem verse de; üyelik sürem, paylaştıklarım sebebiyle herhangi bir dangalaklığıma anlayış da beklemiyorum. Kafa dağıtmak için -biraz da mesleği sebebiyle atfettiğim kültür seviyesine güvenerek- yeni gelmiş bir kullanıcıya takılmak istedim sadece. Hala yanlış görmüyorum, pişman değilim. Sizlerin takdiri için burada da değilim sonuçta. Uyuşabildiklerimizle muhabbetimize devam ederiz. Ancak umarım beni yanlış bulan bu güzide kullanıcılar, kendileri günün stresini atmak için azıcık birilerini dürtüp benzer duruma geldiğinde, bende bulamadıkları/göremedikleri ulvi yetilerine sarılabilirler.

Forum kuralları, hakaret etmek, işi şahsileştirmek falan o toplara hiç girmiyorum bile farkındaysanız. Üyenin verdiği cevap, yeni güncellemeyle erişilemeyen forum kuralları sayfasında doğrudan uzaklaştırılma sebebi olarak belirtiliyor.

Geri