Yüzsüz Burak Köşker baktı benden güzel para akıyor hesabına, birde gitarlarım dan birine göz dikmiş onun teklifine ikna olmadığım için bu sefer yazdıkları kitap baskısı için para talep etmeye başlamıştı.
''dostum bir arkadaşıma gitar getirecektim, senin şu gitarını 1450$ dan okeylesem, buradan istediğin bir gitar vardı onuda sana alıp gelsem + diğer istediklerini de getirsem ve senden şimdi gitarı vereceğim (16 şubatta dönecem diyor, gitarı 8 ocakta birine yollamamı istiyor ve 1450$ lık gitarı hediye olarak bir arkadaşına alacağın dan bahsediyor) adrese yollamanı istesem çok makbule geçer dostum'' işte bu yazdıklarını okuduğumda 6. hissim ''dolandırıcı bu'' demişti. Kendi kendime ''kötü düşünme'' dedim ''önce siparişlerimi getir, buluş al ve yapalım ve madem gitarı istiyorsun, oradan bu gitarı al'' dedim ''okey'' çekti ''iki gitar arasında oluşan farkı gelince elden alırım'' dedi. 1-2 gün geçmeden yine aynı gitarı adres versem göndersen diye tekrar ısrar etmiş sonrada kitap basım parasına çevirmişti.
Attığı emailler den alıntılar;
'' bu arada kitabımızı google play store da da satışa sunduk bir sürü uğraştım mailler falan attım da ancak çıktı orada da 🙂 satın alıp okuyabilirsin hem ne yazmışız biraz fikrin olur 🙂 dostum bir de alacağın ürünler için bir ricam olacak vereceğin siparişler için ödeme durumun olursa ikinci baskı için arkadaş bandrollerimizi almış. kitabın parasını yiyorum bende şu anda zaten yani ikinci baskı için ödeme durumun olursa arkadaşa yönlendireyim ben buradan şu anda yollayamıyorum eğer olursa ha yardımcı olamam dersen de ben bi yerlerden çözmeye çalışayım.''
'' ha bir de yeni baskıdan bir de kitabın kendisi için söz vermiştim sana da sanırım ama yeni baskısı çıkıncaya kadar okumuş olursun alırsan bir de yorum atarsın sonra da kitap hali hediyem olur ama önce bi baskı parası çözmeye bakayım ben yine sınırlı baskı olacak kendiliğinden - Bücher bei Google Play dostum link bu şimdilik indirimli fiyat alacak olanlar var ise sonra yükselecek bilginiz olsun 😉 ''
'' ödeme konusunda şu baskı parası için yardımcı olman mümkün mü ? yoksa babamdan isteyeceğim de istemek istemesem de rica minnet yani 🙂 sana da biraz yüzüm tutuyor diye istiyorum dostum sorun olmaz dersen arkadaşlardan birinin mail adresini ya da hesap numarasını direk verebilirim 🙂 ''
''dostum sorun yok ama işte ben de ters zamanda çıktım gibi oldu yola. kitap olayı için rica edeyim demiştim ama sorun değil babamlardan istemek gelmiyor pek içimden ne de olsa ailem ile yaşamıyorum para konusunda sorun yapabiliyor sanki ona mahkum kalmışım gibi geliyor ona da 🙂 ''
Abi bu kitap muhabbeti ne ya :S Ben olayı ilk anlattığında da anlamadım o kısmı. Sen sonuçta alacağın ürünlerin parasını verdin 4100 TL. Çocuk orada para harcamayacak yani senin ürünlerin için. Ama gelmiş üstüne kendi bastıkları kitap için para mı istiyor? Ne kadar saçma, sanki sen ona para yollamamışsın da bu da oraya gidince senin ürünlerini kendi parasıyla alıyormuş gibi bir hava yaratmış. Bu yüzden kendi parası kalmamış gibi kitabı devreye sokuyor vs. Abi nerden yontsam mantığı resmen. Bir de geçmişi de var bu kullanıcının forumda. Vay arkadaş.