Evet biliyoruz, o da diğerleri gibi yalnızlıktan korkuyor, Donnie gibi. Donnie söylemişti psikoloğuna yalnızlıktan korktuğuna. birde dediğim gibi, ikiside farklı tipler çevrelerindekilerden. Donnie'nin farklı olduğunu zaten biliyoruz, Frank'in de farklı olduğunu "Why are you wearing that stupid man suit" gibi kurduğu akıllara zarar cümleden biliyoruz. Bir nevi donnie Frank'i buldu. He bu arada Donnie daha önceden (yani zaman yine geriye alınmadan önce) tanışmışsa Frank'le ordanda bilinç altına yerleşmiş olabilir. Karışık bayağı, Dvd'yi alıp herşeyi anlamak lazım bir ara...Roth-Azad demiş ki:Benziyorlar mı? Ne açıdan benziyorlar ben anlayamadım? Zaten bizFrank'ın (gerçek hayatta kızı ezen Frank'ın) hiç bir kişisel özelliğini bilmiyoruzki. Sadece Donnie'Nin bilinç altının Frank görüntüsünü aldıktan sonra ona eklediği kişiliği biliyoruz
Ve nedense hep bu tür filmlerin alt yazıları sakat olur (Bkz. The Cube, ButterFly Effect vb.)rainbow demiş ki:Çok farklı bir film, her yönüyle muhteşem diye düşündüm bugün izlediğimde. Kafamı kurcalayan çok yer var ama bunun sebebi biraz da kahrolası altyazıların nasıl olduysa bir sahne geriden gelmesi. Hatta hiç anlamadım desem yeridir. Mutlaka orjinalini alıp izlemeyi düşünüyorum.
Neden böyle düşündüğünü yazarsan daha iyi bir tartışma ortamı doğacaktır.sadecesiyah demiş ki:beş para etmez. zaman kaybı.
daisy in black demiş ki:Kötü ...
Hatta çok kötü bir film..
Bu tür şizofreni teması işleyen bir çok filmin yanında tam bir fiyasko.
morgues_princess demiş ki:Film süperdi de bazı yerleri filmde açıklamamışlar,websitelerine koymuşlar,örneğin grandma death yazdığı kitabın sonunda zamanda yolculuk yapabilen birisi varsa bana mektup atsın demiş,bu yüzden devamlı posta kutusuna bakıyormuş..filmi iyice anlamak için donniedarko.com a gidip araştırma yapmak gerekiyor ama sitede film gibi karmakarışık.. :!: