Dore Müzik Gitar Alışveriş/Kargo Deneyimleri

Biraz hortlatıyor gibi olucam ama geçen hafta do re müzikten Schecter Synyster custom gold fr siparişi verdim ve cuma günü teslim edildi. Headstock bölümünde uç kısımda kırık olduğu için değişim talep ettim ve gönderdim. Gönderdiğim günden beri de stokları takip ediyordum bugün daha sabah baktığımda 2 tane stok gözüküyorken akşam aranıp stok kalmadığını söylediler, Ben de sabah olduğunu ve şuan bunun nasıl olabildiğini hatta varsa bile sorun değil bir sonraki siparişine kadar bekleyebileceğimi söyledim ama hep yokuşa sürdüler işi. Ben de para iadesi yerine değişim istiyorum bu konuda neler yapabilirim ? Schectera mail atsam olur mu ya da başına böyle bir olay gelen var mı ?
Hocam BENCE hiç uğraşma direk para iadesi al, hatta hediye çeki vs kabul etme, vakit kaybetmeden para iadesini alıp direk görüp deneyip alabileceğin sıfır ya da ikinci el başka bir gitar al. Hangi şehirdesin tabii bilmiyorum ancak Dore Müzik'te teşhirden ya da sıfır kapalı kutu gitar alıpta temiz çıkması tamamen şans işi.

Geri