Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Ben Amt Bulava pedalı aldım %50 indirimdeydi, kargoyu yeni yolladılar. Stokta tek gözüküyordu, aldıktan sonra siteye baktığımda bitmişti. Ertesi gün yeniden baktım stokta tek gözüküyordu yine. Sahibindende de outlet mağazasında aynı pedal vardı, aynı fiyata. Umarım teşhir ürününü almamışımdır. Sipariş verirken herhangi bir ibare yoktu teşhir mi değil mi diye, sıfır olduğunu düşünerek sipariş verdim. Bakalım ne çıkacak kutudan.

Ben Amt Bulava pedalı aldım %50 indirimdeydi, kargoyu yeni yolladılar. Stokta tek gözüküyordu, aldıktan sonra siteye baktığımda bitmişti. Ertesi gün yeniden baktım stokta tek gözüküyordu yine. Sahibindende de outlet mağazasında aynı pedal vardı, aynı fiyata. Umarım teşhir ürününü almamışımdır. Sipariş verirken herhangi bir ibare yoktu teşhir mi değil mi diye, sıfır olduğunu düşünerek sipariş verdim. Bakalım ne çıkacak kutudan.
SS 30 dimi ? Hayırlı olsun valla ben de gözüme kestirmiştim sonra sahibinden de Earthquaker Palisades gördüm onu atladım 😅

Zuhal indirimlerinde ürün varken 85k, ürün stokta kalmayınca 64k olmuş fiyatı. Eminimki stoğa girince eski fiyatına gelir. Neden stoğunun bittiği anda ürün indrime girer enteresan...

Sıkıntı zaten teşhir mi değil mi belirtmemeleri. Ben de amt aldım, aldıktan sonra sitede yine gözüküyordu. Tünel mağazasında görünüyordu, ben de gittim sordum ellerinde varsa değiştirelim diye ama son olanı bana yollamışlar sanırım, bulamadılar. Başka pedallara da baktık (amt) onlar da aynı şekildeydiler. Poşetsiz, kimisinin kutusu zedelenmiş, bir tanesini açtık baktık alttaki lastik ayaklar 3 cm kaymış, bana gönderdiklerinden beter. Yalnız orada çalışan arkadaşlar çok iyi insanlar, olsa değiştirirdik, kullanılmadı da bu pedallar ama uzun zamandır burada dediler. Bizden almak isteyen olursa çok uzun zamandır dükkanda, durumu böyle böyle diye bildiriyoruz dediler. Ben de kullanılan bir ürün olduğunu sanmıyorum bana gönderilenin, çizik falan yoktu ama beklemekten ötürü sıcaktan belki de ayaklar falan kaymış pedalın. Çok da önemli değil dedim, arkadaşlar da efendi insanlar dükkandakiler, uzatmadık. İsterseniz iade her zaman mümkün.

Geri