Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Ben Amt Bulava pedalı aldım %50 indirimdeydi, kargoyu yeni yolladılar. Stokta tek gözüküyordu, aldıktan sonra siteye baktığımda bitmişti. Ertesi gün yeniden baktım stokta tek gözüküyordu yine. Sahibindende de outlet mağazasında aynı pedal vardı, aynı fiyata. Umarım teşhir ürününü almamışımdır. Sipariş verirken herhangi bir ibare yoktu teşhir mi değil mi diye, sıfır olduğunu düşünerek sipariş verdim. Bakalım ne çıkacak kutudan.

Ben Amt Bulava pedalı aldım %50 indirimdeydi, kargoyu yeni yolladılar. Stokta tek gözüküyordu, aldıktan sonra siteye baktığımda bitmişti. Ertesi gün yeniden baktım stokta tek gözüküyordu yine. Sahibindende de outlet mağazasında aynı pedal vardı, aynı fiyata. Umarım teşhir ürününü almamışımdır. Sipariş verirken herhangi bir ibare yoktu teşhir mi değil mi diye, sıfır olduğunu düşünerek sipariş verdim. Bakalım ne çıkacak kutudan.
SS 30 dimi ? Hayırlı olsun valla ben de gözüme kestirmiştim sonra sahibinden de Earthquaker Palisades gördüm onu atladım 😅

Sıkıntı zaten teşhir mi değil mi belirtmemeleri. Ben de amt aldım, aldıktan sonra sitede yine gözüküyordu. Tünel mağazasında görünüyordu, ben de gittim sordum ellerinde varsa değiştirelim diye ama son olanı bana yollamışlar sanırım, bulamadılar. Başka pedallara da baktık (amt) onlar da aynı şekildeydiler. Poşetsiz, kimisinin kutusu zedelenmiş, bir tanesini açtık baktık alttaki lastik ayaklar 3 cm kaymış, bana gönderdiklerinden beter. Yalnız orada çalışan arkadaşlar çok iyi insanlar, olsa değiştirirdik, kullanılmadı da bu pedallar ama uzun zamandır burada dediler. Bizden almak isteyen olursa çok uzun zamandır dükkanda, durumu böyle böyle diye bildiriyoruz dediler. Ben de kullanılan bir ürün olduğunu sanmıyorum bana gönderilenin, çizik falan yoktu ama beklemekten ötürü sıcaktan belki de ayaklar falan kaymış pedalın. Çok da önemli değil dedim, arkadaşlar da efendi insanlar dükkandakiler, uzatmadık. İsterseniz iade her zaman mümkün.

Pedalı bugün teslim aldım, teşhir ürünü çıktı maalesef. Kutusu açık ve yıpranmıştı, pedalda da çizikler mevcuttu. Fiyatı düşününce kutusu ve çizikler hiç önemli gelmedi ama denediğimde de pedal çalışmadı. Adana Zuhal Müzik mağazasına gittim pedalın 18 v ile çalıştığını söylediler. Gerçektende ben 9 v ile denemiştim ama orda hem adaptörle hem de pillerle denediğimizde pedal yine çalışmadı ve iade aldılar.

Pedalı bugün teslim aldım, teşhir ürünü çıktı maalesef. Kutusu açık ve yıpranmıştı, pedalda da çizikler mevcuttu. Fiyatı düşününce kutusu ve çizikler hiç önemli gelmedi ama denediğimde de pedal çalışmadı. Adana Zuhal Müzik mağazasına gittim pedalın 18 v ile çalıştığını söylediler. Gerçektende ben 9 v ile denemiştim ama orda hem adaptörle hem de pillerle denediğimizde pedal yine çalışmadı ve iade aldılar.
Valla üzdü Geçmiş olsun

Zuhal müziği severim ama bu yaptıkları biraz ayıp. Açılmış, yıpranmış ürünleri garage sale diye geçiriyorlar resmen. Ben yine şükredeyim, denedim elimdeki pedalı, çalışıyordu. İade etmeyeceğim, kenarda dursun lazım olur.

Kozmetik takıntısı olan biri değilim. Pedal çalışsaydı iade etmeyecektim ama pedal da çalışmadı. İade etmek istediğimi söylediğimde iade alamayacaklarını, ürünü online aldığım için iletişime geçip iade kodu ile kargolamam gerektiğini, pedalın diğer şubenin stoğundan çıktığını söylediler. Ben internet sitesinin kolay iade bölümünde herhangi bir mağazadan iade edebileceğimi okuduğumu söylediğimde durdu, başka bir görevliye yönlendirdi beni. Diğer görevli de garage sale kavramının kenarda köşede duran ürünleri satmak olduğunu söyledi. Ben cihazı denediğimi ve çalışmadığını söyledim. Görevli pedalı denemek için aldı. Önce 9v adaptör ile denedi pedalın ışıkları yanınca çalışıyor işte dedi. Bende sesini duyabilir miyiz dedim. Gitarla da denedi ses çıkmadı. Inputtan denedi, fx looptan denedi, pillerle çalıştırmayı denedi. Ses çıksın diye çok uğraştı ama pedalın arızalı olduğu çok netti. Yine de iletişime geçip öyle iade etmem gerektiğini söyledi. Telefonla iletişime geçtim derdimi anlattım. Ben telefonu kapattıktan sonra benimle ilgilenen görevlinin telefonu çaldı ve kısa bir konuşmanın ardından para iadesi gerçekleşti.

IMG20250428133412.webp
IMG20250428133356.webp

Bir arkadaş da zuhal'den sıfır pedal almıştı indirimde bile değildi o da her yeri çizikli teşhir çıktı. Bir de Namm ödülü aldık diye övünüyorlar. Adamlar bunların bu üçkağıtçılığını görse ödül falan vermezdi.

Kozmetik takıntısı olan biri değilim. Pedal çalışsaydı iade etmeyecektim ama pedal da çalışmadı. İade etmek istediğimi söylediğimde iade alamayacaklarını, ürünü online aldığım için iletişime geçip iade kodu ile kargolamam gerektiğini, pedalın diğer şubenin stoğundan çıktığını söylediler. Ben internet sitesinin kolay iade bölümünde herhangi bir mağazadan iade edebileceğimi okuduğumu söylediğimde durdu, başka bir görevliye yönlendirdi beni. Diğer görevli de garage sale kavramının kenarda köşede duran ürünleri satmak olduğunu söyledi. Ben cihazı denediğimi ve çalışmadığını söyledim. Görevli pedalı denemek için aldı. Önce 9v adaptör ile denedi pedalın ışıkları yanınca çalışıyor işte dedi. Bende sesini duyabilir miyiz dedim. Gitarla da denedi ses çıkmadı. Inputtan denedi, fx looptan denedi, pillerle çalıştırmayı denedi. Ses çıksın diye çok uğraştı ama pedalın arızalı olduğu çok netti. Yine de iletişime geçip öyle iade etmem gerektiğini söyledi. Telefonla iletişime geçtim derdimi anlattım. Ben telefonu kapattıktan sonra benimle ilgilenen görevlinin telefonu çaldı ve kısa bir konuşmanın ardından para iadesi gerçekleşti.
10 numara rezillik. Bana arızalı ürün satacaklar ben evimden kalkıp mağazaya gideceğim. Bana diyecekler ki online'i ara falan filan. Ayrıca normalde sattıkları ürün hasarlı ise bunları teker teker belirtmek zorundalar. En ufak çiziği bile. Garage sale yiaaaa demekle olmuyor o. Normal bir ülkede bunlar denetlenip ceza kesilir. Çünkü yapılan dolandırıcılık.

Bunu bırak Garage Sale, 2. el diye bile satmak ayıp bence. Haşat olmuş. Her zaman görerek almak en doğrusu imkanlar var ise.
istanbul dışında yaşayanlar olarak en büyük sıkıntımız bu. Öyle bir imkanımız yok. 8000 liralık bir pedalı almak için git gel yapsam ya 16 saat yolculuk + minimum 5000 tl yakıt parasını göz önüne alacağım (yorgunluğu ve bütün gününün heba olmasını, muhtemelen gece araç kullanmak zorunda da kalacağını hesaba katmıyorum) ya da uçağa binecem git gel aktarma yapacam yine bana maliyeti 4000-5000 tl olacak.

Yüzlerce alışveriş yaptım amazon'dan. 1 kere yaşamadım bu durumu. Mydukkan'ı belki 15 yıldır kullanırım orada da 1 kez yaşamadım böyle bir olay.
Bu görsellerde paylaşılan durumlar düpedüz rezillik. Bunu geri iade etmek isteyen müşteriye yaptıkları yokuşa sürme daha büyük rezillik

amt beni de cezbetmişti. başka bir şeyler daha alacaktım ,şimdi görmeden alma konusunda tereddütteyim. garage sale ürünleri ara sokaktaki ikinci mağazasında mı satılıyor acaba ?

Geri