fulya_m_o_r demiş ki:1-2 şarkı dışında albümü beğendim. Ama 9 şarkı sanki biraz az olmuş yahu=)
Bite_the_Pain demiş ki:kesinlikle VASAT bir grup özellikle gitarları 2 ay gitar çalan birinin çalacağı cinsten umarım mesajımı almışlardır gitaristler...emek istiyoruz!!!
hulyaengm demiş ki:Bite_the_Pain demiş ki:kesinlikle VASAT bir grup özellikle gitarları 2 ay gitar çalan birinin çalacağı cinsten umarım mesajımı almışlardır gitaristler...emek istiyoruz!!!
tabii ki herkes kendi düşüncesinden sorumlu ama ben dorian gurubunun böyle bi mesajı hak ettiğine inanmıyorum. her şeyden önce insan gerçekten ne istediğini bilmeli bence...
yesilkurbaga demiş ki:aman allahım vallahi delirmek üzereyim artık... maNga, çilekeş, deja-vu, 84 derken birde sizler çıktınız... yetişemiyorum sizlere artık.... bu kadar gencin bu kadar iyi işler yapması vallahi süper... hepinizin alnından öpmek istiyorum beyler.... de hadi gelin antalya'ya da bir görelim canlı performansınız nasıl zira albüm harika olmuş... beğendiklerim arasına aldım sizleride... ne yalan söyleyeyim en çok klibe bittim ben... izlerken dünyadan kopuyorum başka bir boyuta geçiyorum resmen.. valla helal olsun... müzik yelpazesini (türkiye için diyorum) baya bir genişlettiniz ve vay be bizim gençler aslında ne kadar da iyi işler yapıyorlarmış dedirttiniz bana... diğerlerine de söylediğim gibi ellerinize, beyninize, yüreğinizie sağlık... güzel olmuş güzel...
baRock demiş ki:abi dorianın bakma yüzüme adlı parçasının introsu linkin parkın pleace for my head adlı parçasının aynısı.sadece gitarda delay kullanmışlar.
artı gel gör beni coveri başta beğenmiştim.ama barış akarsu nun coveri bence daha iyi olmuş.artı dorian keşke ney kullanmasaymış parçada zaten ilahi coverliosun ne gerek var.