oz666oz demiş ki:Herkese iyi yıllar diyerek ben de başlayayım söze.
Bu yılbaşı bizim için biraz değişik oldu son kez Yolcu Rock Bar 'da Sakarya'da sahne aldık.Yolcu Rock Bar taşınıyor arkadaşlar Tandoğan'a ve artık adı "IV Yolcu Rock Bar" olmuştur.
Bu C.tesi Pin Up konseri ve özel işler sebebiyle sahne alamıyoruz.Ama önümüzdeki haftadan itibaren DosAge Her Cumartesi saat 21:00 'de IV Yolcu Rock Bar'dadır.
Adres: Dögol Cd. 7 Numara (Eczacılık fakültesi karşısı) Tandoğan Ankara (Tandoğan Metrosuna yürüyerek 2 dakika)
Herkesi bekliyoruz 🙂
rockefeller demiş ki:ozan ..davulda..
iyiydi..
Şarkının girişi bana Kurban - İnsanlar ı anımsattı 🙂internalhealing demiş ki:repertuarınızda yok sanıyorum ama bence "stellastarr - sweet troubled soul" grubunuza, özellikle de güneş'in sesine çok iyi gider. eğer çalarsanız, yolcu artık biraz terse düştü ama garage'a gelip mutlaka dinlerim 🙂 naçizane bir öneri sadece, muse'lara devam bu arada 😉
kolay gelsin, iyi bayramlar
Biz de çok eğlendik, ben arada duydum senin vokallerini hatta 🙂 Çok memnun olduk tanıştığımıza.Bossanova demiş ki:Dün gerçekten çok eğlendim hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar keşke programım olmasaydı da daha fazla kalabilseydim...Ama Güneş yüzünden sesimi kaybettim sahnenin önünden kontrolsüz çift ses yapıcam diye=) Valla haftaya çıkıcam bende sahneye 😛 Çok sevdim hepinizi arkadaşlar başarılarınız devamını dilerim..Pazartesi görüşürüz..=))