Ya bizim de gözlerimiz sizi arayıp duruyor :bilmemMagnus demiş ki:saat "4.oo"cüler ara tatilde evlerine gittiklerinden uzun zamandır sizi izleyemiyorlar. en kısa zamanda programlara katılmak bekliyorlar.bu arada garage da çıkmaya başladığınız için kutluyorum..
Ne demek Anıl'cım biz teşekkür ederiz biz de çok eğlendik.Güneş bana hiç mikrofon tutmuyor hem sen tuttun 🙂F0r90tteN demiş ki:ilk Garage gecesiiii... çok güzeldi herşey... kırmayıp gelme'yi bi daha da çaldınız benim içinnnn.... 🙂 teşekkür ederim tekrarrrrr.... 😉 çok eğlendim ben valla....
aha gafası yarıldı.. 😆 😆 😆 taş,toprak,makas.. 😆Güneş bana hiç mikrofon tutmuyor hem sen tuttun
Efendim biz de memnun olduk.Projeye tam destek bu arada 🙂saraptheband demiş ki:IV Yolcu Rock Bar açılış konserinin keyifli taraflarından biri de sizlerle tanışmak oldu bizim için. Tekrar görüşmek ve kaynaşmak üzere...
Başarılar...
PS: Davulcumuzun haksız kazanca karşı örgütlenme projesi devam etmekte bu arada, katılımınızı bekliyoruz. 😆 :twisted:
amsoblue demiş ki:yaw biz paso kaçırıorz konserleri ama napalım tandoğan bize biraz ters düşüyo bi de şimdi sömestr başladı... walla kendi adıma konuşmam gerekirse : ne kadar üzücü de olsa 2 hafta daha sizi izlemeye gelemiycem sanırım 😢
johnpetruccii demiş ki:selam arkdaşlar...
performansınız gayet iyi idi.bütün parçalara hakimdiniz vala aslında taş gibide çaldınız...
saraptheband demiş ki:IV Yolcu Rock Bar açılış konserinin keyifli taraflarından biri de sizlerle tanışmak oldu bizim için. Tekrar görüşmek ve kaynaşmak üzere...
Başarılar...
PS: Davulcumuzun haksız kazanca karşı örgütlenme projesi devam etmekte bu arada, katılımınızı bekliyoruz. 😆 :twisted: