e gel de tanışalım artık mareşal 😆maresalx demiş ki:bende en kısa zamanda izlemeye gidicem 😉
başarılar
abicim siz nerelerdesiniz..gelsenize bir gün yahu :roll: bizde gelebiliriz falan ..görüşemedik bayadır :roll:bassclef demiş ki:operim ben boyle canavar grubu 😉
Teşekkürler güzel yorumların için.Yine görüşmek üzere 🙂SilverBloodomen demiş ki:özellikle perşembe cuma cumartesi hep geliyordum. Arasıra da hafta içi. Ama sizin grubu hiç izlemek nasip olmamış. Günlerden bir gün tek başıma geldim oturdum. İzledim grubu. Bas olsun davul olsun solo ritm gitarlar olsun. Hepsi ayrı ayrı güzeldi. Solist sesi de oldukca güçlü. bol bol başarılar.
Uğra tabi diğerleri de kayıp bu aralar zaten 😛amsoblue demiş ki:uzun süredir yazamıodum bişiler.. bi uğrayım dedim.. yarın garaj iptal falan diil di mi?
haftaya bekleriz.. :roll:ahmettuncer demiş ki:malesef gelemiyorum akşam arkadaşlar, umarım güzel bir program geçirirsiniz..
ya ben bu hafta geldim hemde arabamla geldim donuş sorunumda yoktu..yanlız uykuma yenik düştüm geri donmek zorunda kaldım birazda hastaydımmedusa666 demiş ki:e gel de tanışalım artık mareşal 😆maresalx demiş ki:bende en kısa zamanda izlemeye gidicem 😉
başarılar
iyi..öyle gel o halde 😀maresalx demiş ki:ya ben bu hafta geldim hemde arabamla geldim donuş sorunumda yoktu..yanlız uykuma yenik düştüm geri donmek zorunda kaldım birazda hastaydımmedusa666 demiş ki:e gel de tanışalım artık mareşal 😆maresalx demiş ki:bende en kısa zamanda izlemeye gidicem 😉
başarılar
saat 6 gibi geldim 😀
adam gibi dinç,dingin gelmek lazım size
dimi ama 😉