amsoblue demiş ki:uuuuuuu 😱 çok deli fotoğraf! bu arada seni kimse öldüremez güneş biz burdayken :twisted: sen merak buyurma 8)
:twisted: :evil: 8) :evil: :twisted:
SoundTrack demiş ki:Ben burdaki muhabbetlere çok geri kaldım nooluyo yaw. Sanki böyle grup durunca fanları ilerlemiş. neyse toparlanma, yuvarlanma, düşünme taşınma sürecinin ileriye dönük büyük gelişmelere ön ayak olacak şekilde ilerlemesi ve sizi daha sağlam organizasyonlarda da takip edelim canım artık... Bende hep içimden merak ediyodum acaba Güneş'in öğrencileri de izliyomudur onu diye, artık bu soruma da cevap olcak entryler ile karşılaştım. Neyse herkese selamlar. (Bu arada ben Emrah "amsoblue" nun arkadaşı olan kendimi hatırlatıyım unutursunuz felan dedim 😀 8O :twisted: 😀
sunstroke demiş ki:Tolga kardeşim yine sağolasın afişin için.Şu yeniden toparlanma işimiz bi bitsin de o zaman senden yeni afişler bekliyorum yeni grubumuza.. 😀
TOLGA006 demiş ki:tsekkürler kardes...eskilerden bir resim...yolcu..azcıkta oynadım resimle..her neyse...yaparız tabii..sizdenmi esirgicez...ama özledik ...
mavisakal20 demiş ki:ya walla bi program falan yok mu ufuklarda gelip izliyelim sizi sevgili güneş hanım 🙂
sunstroke demiş ki:Bu arada resimde bacağımın olması gereken yerde makas gibi bişi var o ne :?: :roll:
amsoblue demiş ki:güneş bacağından ameliyat olmuş muydun hiç? heralde bacağında makas unuttular ameliyatta! 😀
karmancho demiş ki:mübarek ramazan bayramınız kutlu olsun efendim
amsoblue demiş ki:bascı mı arıyonuz :?: ben çaliyim sizle bas :twisted:
Levantine demiş ki:9 günlük bayram ızdırabı pardon tatili :roll: süresince ankara da bulunamayacağım ve gittiğim yerde de internet erişimi olmamasından sebep; büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpmek suretiyle bayramınızı kutlar saygı selam ve hörmetlerimi gönderirim 🙂 .Herkese İYİ BAYRAMLAR... :idea: :!: