DosAge (Alternatif Rock) - Ankara

amsoblue demiş ki:
creep 😢 ve paint it black :twisted: için de çok teşekkürler 😉

Bu hafta valla sırf senin için acaip acıklı söylemeye çalıştım creepi canım arkadaşım umarım istediin gibi olmuştur..Haftaya da sahnede ağliicam söylerken söz.... 😢

Bu hafta geri kalan 04 çüleri göremedik valla gözlerimiz yollarda kaldı.. (özellikle benim 😢 ) Valla artık haftaya yoklama almaya başliicam olmuyo bu bööle 😀 Hepinizi öpüyorum.

Ayrıca nihayet bu hafta Tolga ile de tanışma fırsatımız oldu..Umarım yakında yine görüşürüz arkadaşım.. 😉

Orta masa yine bizimle beraberdi tabeee (doğal olarak 😉 )Kızlar sizi öpüyorum çok..

Haftaya yine pazartesi Garage Rock Bar dayız ben şimdiden söyliyeyim de maluum çok yoğun bi insanım bi daha yazmaya vaktim olmayabilir :twisted: :twisted:

Hade görüşmek üzere..... :twisted:

sevendust demiş ki:
iyi iyi kimse yokluğumu farketmemiş bu hafta, yeni bi bahane uydurmak zorunda kalmadım 😆 😆 😆

Tabe tabe farketmedim sen görüşene kadar bekle bak neler geliyo başına BURAK BEY... :twisted: :twisted:

lichking23 demiş ki:
Çaktırma ben de yoktum bu hafta 😆 😉

Çaktırma mı ???Daha ne kadar çakılcak yaw.....Diyoz ya 04 çülerden kimse yoktu deyüüüüü..... :twisted: Ama siz de göreceksiniz gününüzü... 😉

ya güneşcim sen ağlama sahnede kıyamayız sana :roll: sen creep i söyle ben ağlarım illa ki birinin ağlaması gerekiyosa 😆 haftaya yine gelicez tabi ki. burdan diğer 04cülere sesleniyorum: alooo gelin la bu hafta.
:twisted: :evil: 8) :evil: :twisted:

bu hafta gelmedim diye kim arkamdan beddua ettiyse çıksın ortaya kolunu bacağını çıkarıcam onun :x
neyse kafadan 2 aylık bahanem hazır artık rahatım :twisted: :twisted: :twisted:

sunstroke demiş ki:
sevendust demiş ki:
iyi iyi kimse yokluğumu farketmemiş bu hafta, yeni bi bahane uydurmak zorunda kalmadım 😆 😆 😆

Tabe tabe farketmedim sen görüşene kadar bekle bak neler geliyo başına BURAK BEY... :twisted: :twisted:

sevendust demiş ki:
bu hafta gelmedim diye kim arkamdan beddua ettiyse çıksın ortaya kolunu bacağını çıkarıcam onun

Bilmem bağlantıyı kurabildim mi? 🙂
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

amsoblue demiş ki:
ya güneşcim sen ağlama sahnede kıyamayız sana :roll: sen creep i söyle ben ağlarım illa ki birinin ağlaması gerekiyosa 😆 haftaya yine gelicez tabi ki. burdan diğer 04cülere sesleniyorum: alooo gelin la bu hafta.
:twisted: :evil: 8) :evil: :twisted:

İyişallah cnm, ordaız..

canım kardeşim benim senin için beddua etmem mümkün mü sen aldırma o kendini bilmez davulcunun söylediğine.... :twisted: :twisted:
bilmem bağlantıyı kurabildim mi? :twisted: :twisted:

sunstroke demiş ki:
canım kardeşim benim senin için beddua etmem mümkün mü sen aldırma o kendini bilmez davulcunun söylediğine.... :twisted: :twisted:
bilmem bağlantıyı kurabildim mi? :twisted: :twisted:
heheee araya nifak tohumlarını soktumm :twisted: :twisted: :twisted:
şaka bi yana şimdiden özledim pazartesi gecelerini, şu omzun yerine otursun dağıtıcaz yine beraber.. DosAge roocckksssss :twisted:

Arkdaşlar,

DOSAGE YENİ YAPILANMA NEDENİYLE 😆 BİR SÜRELİÐİNE BAR PROGRAMLARINA ARA VERMİŞTİR.

Burakcım canım benim sen de bizi izlemek zevkinden mahrum kalmayacaksın böylece.Bak sen yoksun deyü programa bile çıkmıyoruz... 😀

Çok yakında yepyeni halimizle görüşmek üzere....Hepiniz şimdilik hoşçakalın canım arkadaşlarım... :twisted:

biri acilen cevap verirse sevinirim bu akşam program yok di mi??? güneşin imzasından dolayı aklım karıştı da.....yaaaaaaaa benm de sınavlarım yeni bitmişti ne güzel dağıtacaktım bu gece yawwwwwwwwwwws 🙁

Geri