DosAge (Alternatif Rock) - Ankara

baba ankara ya geliş tarihim 7 eylül. üzgünüm bu pazartesi coşamıycaz. ama 7 eylülden sonraki ilk performansta görüşmek üzere. öpüyorum canlarım.
:twisted: :evil: 8) :evil: :twisted:

selam arkadaşlar
şu yüksek lisans sınavları yüzünden yalan oldu bu hafta 😢
yine güzel bi gece oluyordur umarım, önümüzdeki haftadan itibaren artık kaçırmamaya dikkat edicem (her hafta ayrı bahane :seytan )

şimdi önce si minörden mi minöre geçtim. sora bi tur gamda dolandım. daha sora mi majör oalrak çıktım .biraz daha takıldım ( ni majör) sora bi tur daha dolanarak mi hicaz yaptım ( yani fa diyezi fa olarak döndüm) sora başladım takılmaya : tabancamun sapini da cülle donatacağum da cülle donatacağum ...

Sora kafamı kaldırdım kimse farkında değil. millet el çırpıyo horon tepiyo. ben ne anladım yaptığımdan. oysa azı açık şok olmuş insanlar bekliodum ben.
Nerde o eski dinleyiciler
Kötü dinleyici olursa tabiki ben de sallamam artık. kötü müzik hakkınızdır. çünkü sizler dinlemiosunuz. siz dinlemiosanız biz nie kasalım nie yorulalım ki gidin cd dinleyin.

shener demiş ki:
şimdi önce si minörden mi minöre geçtim. sora bi tur gamda dolandım. daha sora mi majör oalrak çıktım .biraz daha takıldım ( ni majör) sora bi tur daha dolanarak mi hicaz yaptım ( yani fa diyezi fa olarak döndüm) sora başladım takılmaya : tabancamun sapini da cülle donatacağum da cülle donatacağum ...

Sora kafamı kaldırdım kimse farkında değil. millet el çırpıyo horon tepiyo. ben ne anladım yaptığımdan. oysa azı açık şok olmuş insanlar bekliodum ben.
Kötü dinleyici olursa tabiki ben de sallamam artık. kötü müzik hakkınızdır. çünkü sizler dinlemiosunuz. siz dinlemiosanız biz nie kasalım nie yorulalım ki gidin cd dinleyin.

tabancamın sapını gülle donatacagum alcağum başka yar seweceğum başka yar seni çatlatacağum
çalınca genelde horon teper insanlar öncesinde yeterince alkışladıımızı düşünüyorum zaten ama hatırlamıyorsundur belki ne dersin???? o kadar insandan o kadar ses gelebiliyo ama yi ne de kusura bakma basçı olmadığımız için yaptıının ne kadar yetenek gerektiren bişe olduunu farkedememişiz bi dahakkine koparız artık
SARHOŞ İREM

Sadece bir kez programınızı izleme fırsatı buldum onda da "orta masa" olarak bütün bar bizi tanıdı sevgili güneş sayesinde 😀 Aslında biz çok eğleniyorduk fakat hiç hoplayıp zıplama adetlerimiz olmadığı için bu ters anlaşılmış.. Güneş'in yakın tavırları ve bize bir şarkı armağan etmesi de keyfimize keyif katmıştır. Bundan sonra pazartesileri Garage yolları görünüyor 😀
Grup gayet sıcak ve gelenleri eğlendirmek için elinden geleni yapıyor. Bu oldukça hoş.. Grup şuan gayet iyi ama daha da iyi olabilirler.. Umutluyuz onlardan efenim :d 😀

shener demiş ki:

bascı arkadasa orda bulunanlardan bri olarak ben de bişiler soliim dedim. geceye dair olanları kendi acımdan anlatmam gerekirse, caldıgı soloyu, sarkıyı unutacak kadar pur dikkat ve hayranlık icinde dinledm hatta eglnmeye gttigimiz mekanda en cok o saniyelerde eglendimi solieblrm. bunun sonucunda da eslik ettim. cıkısta da tebrik ettim. galiba fazla yapmısım. ogrenmesi gereken bazı seyler var, sanatcılık yetenek ve sov dısında mutevazilik ve saygı gbi bazı meziyetler gerektirir. Kendisinden cok daha fazla halk muziginden, yaptıgı sovun kalitesini anlicak kadar rock muzikten anlarız. kotu seyirci sozlerine bi nevi kapak olması dilegiyle. Kendisinin dosage a yakısır bcmde davranabilmesini umuyorum. farkımız anlasılsın diye de nerde o eski bascılar demiyorum...

hesabını izinsiz kullandıgım icin oytun dan
tartısma icinse dosage dan ozellikle gunesten cok ozur diliyorum...
(almanyadaki halama da slm) 😆

aaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyo yaw?????ben hiç bişi anlamadım 🙂

Ben mi şapşalım 😆

Ben yine bu hafta bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür edeyim de..Özellikle yine 04 cülere 🙂 canlarımmmm beniiimmmm...

qataloq a da çok teşekkür ederim valla her hafta bekleriz efendim..Gelmeden önce de haber verin de orta masadaki yerinizi ayırtayım 😀

Sana gelince Burak'cım her hafta yoklama alıcam artık sen bayaa serdin bu işi cıkcıkcık... 😆

görüşürüsssss :twisted:

sunstroke demiş ki:
qataloq a da çok teşekkür ederim valla her hafta bekleriz efendim..Gelmeden önce de haber verin de orta masadaki yerinizi ayırtayım 😀
Valla süper olur :twisted: Her hafta olmasa da -okul filan malum- çok sık geleceğizdir efenim 😉 Hatta şu program haftasonları olsa daha da sevineceğiz ama... :roll:

sunstroke demiş ki:
Sana gelince Burak'cım her hafta yoklama alıcam artık sen bayaa serdin bu işi cıkcıkcık... 😆
Güneş sen de taktın bana ya, bak kazandım masterı bundan sonra köpeğiniz olsun Burak 😆
bu pazartesi pek güzel eğlenicez kutlama yapıcaz bea :dans :metalhead :zipla :icelim :beer

Geri