Bu pazartesi Garage'deiz kardeşim gel beraber coşalım hüleaynnnnn...
her ne yapmadılarsa hakkaten kızdırmışlar seni yav :?shener demiş ki:kızdım vallaa
shener demiş ki:şimdi önce si minörden mi minöre geçtim. sora bi tur gamda dolandım. daha sora mi majör oalrak çıktım .biraz daha takıldım ( ni majör) sora bi tur daha dolanarak mi hicaz yaptım ( yani fa diyezi fa olarak döndüm) sora başladım takılmaya : tabancamun sapini da cülle donatacağum da cülle donatacağum ...
Sora kafamı kaldırdım kimse farkında değil. millet el çırpıyo horon tepiyo. ben ne anladım yaptığımdan. oysa azı açık şok olmuş insanlar bekliodum ben.
Nerde o eski dinleyiciler
Kötü dinleyici olursa tabiki ben de sallamam artık. kötü müzik hakkınızdır. çünkü sizler dinlemiosunuz. siz dinlemiosanız biz nie kasalım nie yorulalım ki gidin cd dinleyin.
shener demiş ki:şimdi önce si minörden mi minöre geçtim. sora bi tur gamda dolandım. daha sora mi majör oalrak çıktım .biraz daha takıldım ( ni majör) sora bi tur daha dolanarak mi hicaz yaptım ( yani fa diyezi fa olarak döndüm) sora başladım takılmaya : tabancamun sapini da cülle donatacağum da cülle donatacağum ...
Sora kafamı kaldırdım kimse farkında değil. millet el çırpıyo horon tepiyo. ben ne anladım yaptığımdan. oysa azı açık şok olmuş insanlar bekliodum ben.
Nerde o eski dinleyiciler
Kötü dinleyici olursa tabiki ben de sallamam artık. kötü müzik hakkınızdır. çünkü sizler dinlemiosunuz. siz dinlemiosanız biz nie kasalım nie yorulalım ki gidin cd dinleyin.
Valla süper olur :twisted: Her hafta olmasa da -okul filan malum- çok sık geleceğizdir efenim 😉 Hatta şu program haftasonları olsa daha da sevineceğiz ama... :roll:sunstroke demiş ki:qataloq a da çok teşekkür ederim valla her hafta bekleriz efendim..Gelmeden önce de haber verin de orta masadaki yerinizi ayırtayım 😀
Güneş sen de taktın bana ya, bak kazandım masterı bundan sonra köpeğiniz olsun Burak 😆sunstroke demiş ki:Sana gelince Burak'cım her hafta yoklama alıcam artık sen bayaa serdin bu işi cıkcıkcık... 😆