sunstroke demiş ki:Merhaba arkadaşlar,
Sanırım artık bazı açıklamalar yapmanın vakti geldi de geçiyo bile 🙂
Dosage grubu dağılmamıştır efendim..Grubun vokalisti (yane ben oluyorum bu 🙂 ) ve davulcusu (bu da Ozan oluyor 🙂 ) sabit olmak üzere gitarist ve basscı arkadaşlarımız değişmiştir..Bundan böyle solo ve ritim gitarda Levent(eskiden Altısekizden tanıyor olabilirsiniz) ve bass gitarda(ve back vokallerde 😀 ) Şener(şu anki Altısekizden tanıyor olabilirsiniz..) ile yolumuza devam ediyoruz..
Şimdiye kadar arkadaşlarımızın hiçbiri bizi yalnız bırakmadılar..Özellikle Burak(sürekli seyircimiz),Ayşenur(bi tane daha..bu iki insan bizi asla yalnız bırakmadılar),Barış(eli sopalı mı desem 🙂),Jonglör Grubunun tüm elemanları (özellikle ÇITIRLAR 🙂 ),U.P.O. grubunun tüm elemanları,Garage 'ın açılışında bize sahnede eşlik eden vokalist arkadaşım Ceyhan,geçtiğimiz pazartesi bana sahnede katılan canım Hakan'cığım,Atısekiz'in davulcusu sevgili Bülent(arkadaşım grup dışından kimse senin kadar uğraşmadı bizim toparlanmamız için,fikirlerin ve bizi Levent'le tanıştırdığın için ayrıca teşekkür etmem lazım ve tabii ki geçen pazartesi bize sahnede eşlik ettiğin için de... 🙂 ) ve yine Altısekiz'in vokali Samet ve gitaristi Seyfi...Hepinize yanımızda olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum..
Eeee uzun zamandır yazmayınca böyle oluyormuş... 🙂 Böylece bu pazartesi de dahil olmak üzere Dosage size yeniden Garage Rock Bar da merhaba diyor arkadaşlar...
Görüşmek üzere... 🙂