princess demiş ki:
Nedjima programının nasıl olduğunu gördük...bomboş..size yakıştı mı?Hepimiz yukarıdaydık..Gelip size eleştirilerimizi söyledik.(Şarkı seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyoruz.)Bir önceki cumartesi sahne alan grup(Glitter-ben ilk kez duydum)seyirciyle diyaloğu süper olan bir gruptu,tarzları farklı ama önemli olan nokta bu değil..İyi bir grup diyemedik ama öyle bir telefon trafiği yaşandıki o gün barlardan akın akın adam getirttik.Aşağısı doldu ayaktaydı bazıları.Haaaa belki yazdıklarımı dikkate bile almayacaksınız ama dün olan şeyler rastlantı değildi buna açıklık getirmek istedim..
Sevgili princess; ben sevdiğim, hoşuma giden müzik yapmaktan hoşlanırım ve repertuarım genellikle bu tür parçalardan oluşur. Bu benim prensibimdir. Sen de sevmediğin veya nefret ettiğin grupların şarkılarının çalınmasından hoşlanmazsın. Bu da senin prensibindir. Bunlar çakışıyor ise gruba kendi düşüncelerini anlatıp grubu eleştirebilirsin, çalınan şarkıyı dinlemeyebilirsin, sadece o şarkıyı değil çalınan hiç bir şarkıyı dinlemeyebilirsin, mekandan uzaklaşabilirsin, arkadaşlarını da alıp uzaklaşabilirsin, oraya gelebilme potansiyeli olan arkadaşlarını da gelmemeleri için uyarabilirsin, hatta mekanın grup işlerinden sorumlu adamına gidip bu adamlar burda çalmasın diyebilirsin. Bunların hepsini yapabilirsin ama cumartesi günü yapılan, kibar tabiriyle, ''terbiyesizliği'' kimsenin yapma hakkı yoktur. Çünkü herkes bilir ki sahnedeki insan parçalarını seslendirdiği grupların propagandasını yapmıyordur, veya o grupları oluşturan insanların hepsini çok sevdiği için çalmıyorlardır o parçaları. Bu yüzden, lütfen, ben bildiğim gibi işimi yapayım sen de aşağının dolmaması için uğraş. Yani ikimiz de kendi amaçlarımız doğrultusunda çalışalım. Madem bir çakışma söz konusu; birimizin yaptığı mutlaka doğru olacaktır.
GRINDER80 demiş ki:
sölerin türkçesini bulun okuyun
Senin ile tamamen farklı frekansta olduğumu düşünüyorum. Ancak bu söylediğine cevap verebilirim. Çaldığımız soad parçalarının sözlerinde herhangi bir sakatlık yok. İçin rahat olsun.
medusa666 demiş ki:
kişisel olarak;ben,benim adıma bazı konularda konuşulmasından rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum buradan uzun lafın kısası..benim adıma gerek siyasi,gerek düşünsel vs.vs..gibi konularda konuşulmasın;ben de konuşmayayım..sizde konuşmayın emi sevgili grup arkadaşlarım
10 senedir müzikle uğraşıyorum,yaklaşık 5 senedir sahnelerde iş yapıyorum.iş'e duygusallık,duyusallık sokulmasına kesinlikle ve şiddetle karşıyım..iş konusuna daha oldun bir zihniyetle yaklaşması gerektiği kanaatindeyim insanların ve bu insanların oluştuduğu toplulukların..
grupta 1 kişinin ettiği lafı grubun tamamına ve grubun içindeki bütün insanlara genelleyerek suçlamalarda,saldırılarda bulunmayın bu biçimde..
Ben vokalistimizin yazdığı yazıda grubumuz adına konuştuğu yerlerde bahsettiğin şeylere rastlayamadım. Sadece hepimizin bu olay karşısında çok üzüldüğünü söylemiş bir de siyaset için değil seyircinin eğlenmesi için müzik yaptığımızı. Eğer sen böyle hissetmiyorsan lütfen genel konuşma, bunları konuş.
Ayrıca iş konusunda söylediklerine bir şey eklemek isterim. Grup olma bilincine sahip olmak ve grup olmanın gerektirdiği gibi davranmak
işin çok önemli bir parçasını oluşturur bana göre. Tamam mı sevgili ''grup arkadaşım''.
Maresalx e de açıklamaları için teşekkür ederim.