DosAge (Alternatif Rock) - Ankara

Sevgili Dosage elemanları..
Önemli olan işlerini yapan grup elemanlarının kim için iş yaptığını tekrar gözden geçirmesi gerekliliği..Seyirci ne istiyor?Orası Wacken değil ki..Bir bar.10 kişiye çalmak istiyosanız buyrun çalın.
Dinlemek istemeyen dinlemez kardeşim..şeklindeki bir mantığı sizin durumunuzdaki bir grup söylememeli.Daha duyarlı olmalı.Haa değiştirmeyin canım repertuarı ne istiyosanız çalın tabiki..Seyirci de zaten olmak istediği yerde olacaktır.

princess demiş ki:
Önemli olan işlerini yapan grup elemanlarının kim için iş yaptığını tekrar gözden geçirmesi gerekliliği..Seyirci ne istiyor?Orası Wacken değil ki..Bir bar.10 kişiye çalmak istiyosanız buyrun çalın.
Dinlemek istemeyen dinlemez kardeşim..şeklindeki bir mantığı sizin durumunuzdaki bir grup söylememeli.Daha duyarlı olmalı.Haa değiştirmeyin canım repertuarı ne istiyosanız çalın tabiki..Seyirci de zaten olmak istediği yerde olacaktır.

biz zaten olmak istediğimiz yerdeyiz... ilgine teşekkürler...

Dinlemek istemeyen dinlemez kardeşim..şeklindeki bir mantığı sizin durumunuzdaki bir grup söylememeli.

güzel bir belirleme bence konsunda..tebrik ediyorum..

bende grup elemanlarımın ve sevgili turkrock camiasının izni ile 1-2 bişi yazmak istiyorum;

10 senedir müzikle uğraşıyorum,yaklaşık 5 senedir sahnelerde iş yapıyorum.'e duygusallık,duyusallık sokulmasına kesinlikle ve şiddetle karşıyım.. konusuna daha oldun bir zihniyetle yaklaşması gerektiği kanaatindeyim insanların ve bu insanların oluştuduğu toplulukların..

kişisel görüşüm bence karşılıklı hatalar vardı ancak sahnedeki söylenen "beğenmiyorsanız gidersiniz,dinlemezsiniz" cümlesinin grubun içindeki 3 kişiye genellenmesi çok ama çok yanlış bir davranıştı bence..benim için böyle söylenmesine anlam veremedim ben açıkçası?çünkü beğenmeyen gider gibi bir lükse ben orada sahip değilim kişisel olarak..paraya,işe ihtiyacım var..yani daha ne diyim bilmiyorumki.. keşke böyle lanse etmeseydi..çok ama çok kötü oldu bence.. 🙁

kişisel olarak;ben,benim adıma bazı konularda konuşulmasından rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum buradan uzun lafın kısası..benim adıma gerek siyasi,gerek düşünsel vs.vs..gibi konularda konuşulmasın;ben de konuşmayayım..sizde konuşmayın emi sevgili grup arkadaşlarım
:?:

NEDJİMADAKİ REZALET

TARİH 24 HAZİRAN 2006

arkadaşlar rica ediyorum ŞEHİTLERİMİZE ve ATATÜRK'E küfür eden grupları desteklemeyelim
hatta hiçbir şekilde albümlerini almayalım
kuruyup geberip gitsinler
piyasa diye çalınacak başka grup mu bulamadınız ya! sizin bu tür gruplara verdiğiniz destek bana göre en kötüsü hatta bana göre kendi vatanına bi hainliktir kimse kusura bakmasın!

lütfen ATATÜRK'ün GENÇLİÐE HİTABESİ'Nİ okuyun tavrınızı her konuda buna göre koyun

şerefsiz o.ç. system of a down yaptığı müzikten dolayı müziğin evrenselliği de bitmiştir! sölerin türkçesini bulun okuyun
sözlerinin anlamını bilmeyenlere bu msjım da
Fırat olm hayal kırıklığına uğrattın beni
helal olsun sana
para kazanmaksa amacın bu kadar alçak bi ermeni grubunu çalarak yapma bu işi
müziğine de haksızlık ediyorsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! BYESSS

NEDJİMADAKİ REZALET

TARİH 24 HAZİRAN 2006

arkadaşlar rica ediyorum ŞEHİTLERİMİZE ve ATATÜRK'E küfür eden grupları desteklemeyelim
piyasa diye çalınacak başka grup mu bulamadınız ya! sizin bu tür gruplara verdiğiniz destek bana göre en kötüsü hatta bana göre kendi vatanına bi hainliktir kimse kusura bakmasın!

lütfen ATATÜRK'ün GENÇLİÐE HİTABESİ'Nİ okuyun tavrınızı her konuda buna göre koyun

şerefsiz o.ç. system of a down yaptığı müzikten dolayı müziğin evrenselliği de bitmiştir! sölerin türkçesini bulun okuyun
helal olsun sana

eğer bunlar size göre faşistlikse faşistim

NEDJİMADAKİ REZALET

TARİH 24 HAZİRAN 2006

helal olsun sana

NEDJİMADAKİ REZALET

TARİH 24 HAZİRAN 2006

helal olsun sana

arkadaşlar;

DosAge başlığı tamamen bir müzik grubu başlığıdır..lütfen ama lütfen rica ediyorum sizden bu tip tartışmaları başlığa taşımayın..grupta 1 kişinin ettiği lafı grubun tamamına ve grubun içindeki bütün insanlara genelleyerek suçlamalarda,saldırılarda bulunmayın bu biçimde.. :!: :!: :!: rica ediyorum sizden..

helal olsun sana

göksenin heralde sensin anladığım kadarı ile bunu yazan ve sen benim 10 senelik arkadaşımsın..kullandığın kelimeler beni üzdü...hiç beklemezdim senden..benim şahsıma ettiğin bu laf yenilir yutulur cinsten değil..cidden sanki ben sana bir şey söylemişim yada ben sana beğenmiyorsanız gidin demişim gibi davranmanı anlayamadım..yazık.. :?

Arkadaşlar..bazılarınızı tenzih ederek ve de bilirkişi ya da otorite olmadığımı söyleyerek yani affınıza sığınarak bişey sorucam..Grup bireyselliğin zıttıdır di mi?Yani buradaki anlamı itibariyle grup bilinci; ortak alınan kararlar ve de bazen grup adına yapılan açıklamalarda herkesin söz sahibi olduğu ve de ortak paydayı paylaştığı anlamına gelir.Yani o zaman bir kişinin açıklaması herkese pay edilebilir..Buradaki hata bu..ya da yanlış anlaşılma.Grupta herkes söz sahibiyse konuşun o halde..suskunluk; yapılan yanlışı hepinize maleder.

princess sen Nedjimada mi calisiyosun ? ya da oranin sahibi felan misin ? kendini başkomutan ilan etmişin..
Hepimiz yukardaydik derken kimi kastediyosun sen tek müşteri senmisin conem benim..

madem o kadar milliyetçisin o imzanı turkce yap önce "ay heyt imiteytır" ?!?

Fırat bu kizi kale alarak buyuk hata yapmissiniz

Dosage cok cici bir gruptur.Siyasi bile degil Soad olayi öncelikle konuyu iyi kavramak gerekir.System Fanı bir velet yapmiş klibi youtobe'a koymuş grubun haberi bile yok ayrıca "holy mountains"i agri dagi diye cevirip konuyu iyice saptirmişlar "kutsal daglar" manasina geliyo sarki

Sen şimdi acaba Amerika,Almanya vb.. bir dis ulkeye boyle bi klip yapsan acaba senin verdigin tepkiyi verirlermiydi cok merak ediyorum
Garajda bu haftada dahil olmak uzre caliniyor bu sarki gruplarca..
Muzik evrensel bir kavram herkese hitap edebilir madem sana etmedi cikip gitseydin Nedjimadan,cok saygıdeger Nedjima Ülkü Ocakları Başkanı princess hanım..

princess demiş ki:
Nedjima programının nasıl olduğunu gördük...bomboş..size yakıştı mı?Hepimiz yukarıdaydık..Gelip size eleştirilerimizi söyledik.(Şarkı seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyoruz.)Bir önceki cumartesi sahne alan grup(Glitter-ben ilk kez duydum)seyirciyle diyaloğu süper olan bir gruptu,tarzları farklı ama önemli olan nokta bu değil..İyi bir grup diyemedik ama öyle bir telefon trafiği yaşandıki o gün barlardan akın akın adam getirttik.Aşağısı doldu ayaktaydı bazıları.Haaaa belki yazdıklarımı dikkate bile almayacaksınız ama dün olan şeyler rastlantı değildi buna açıklık getirmek istedim..

Sevgili princess; ben sevdiğim, hoşuma giden müzik yapmaktan hoşlanırım ve repertuarım genellikle bu tür parçalardan oluşur. Bu benim prensibimdir. Sen de sevmediğin veya nefret ettiğin grupların şarkılarının çalınmasından hoşlanmazsın. Bu da senin prensibindir. Bunlar çakışıyor ise gruba kendi düşüncelerini anlatıp grubu eleştirebilirsin, çalınan şarkıyı dinlemeyebilirsin, sadece o şarkıyı değil çalınan hiç bir şarkıyı dinlemeyebilirsin, mekandan uzaklaşabilirsin, arkadaşlarını da alıp uzaklaşabilirsin, oraya gelebilme potansiyeli olan arkadaşlarını da gelmemeleri için uyarabilirsin, hatta mekanın grup işlerinden sorumlu adamına gidip bu adamlar burda çalmasın diyebilirsin. Bunların hepsini yapabilirsin ama cumartesi günü yapılan, kibar tabiriyle, ''terbiyesizliği'' kimsenin yapma hakkı yoktur. Çünkü herkes bilir ki sahnedeki insan parçalarını seslendirdiği grupların propagandasını yapmıyordur, veya o grupları oluşturan insanların hepsini çok sevdiği için çalmıyorlardır o parçaları. Bu yüzden, lütfen, ben bildiğim gibi işimi yapayım sen de aşağının dolmaması için uğraş. Yani ikimiz de kendi amaçlarımız doğrultusunda çalışalım. Madem bir çakışma söz konusu; birimizin yaptığı mutlaka doğru olacaktır.

GRINDER80 demiş ki:
sölerin türkçesini bulun okuyun

Senin ile tamamen farklı frekansta olduğumu düşünüyorum. Ancak bu söylediğine cevap verebilirim. Çaldığımız soad parçalarının sözlerinde herhangi bir sakatlık yok. İçin rahat olsun.

medusa666 demiş ki:
kişisel olarak;ben,benim adıma bazı konularda konuşulmasından rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum buradan uzun lafın kısası..benim adıma gerek siyasi,gerek düşünsel vs.vs..gibi konularda konuşulmasın;ben de konuşmayayım..sizde konuşmayın emi sevgili grup arkadaşlarım

10 senedir müzikle uğraşıyorum,yaklaşık 5 senedir sahnelerde iş yapıyorum.iş'e duygusallık,duyusallık sokulmasına kesinlikle ve şiddetle karşıyım..iş konusuna daha oldun bir zihniyetle yaklaşması gerektiği kanaatindeyim insanların ve bu insanların oluştuduğu toplulukların..

grupta 1 kişinin ettiği lafı grubun tamamına ve grubun içindeki bütün insanlara genelleyerek suçlamalarda,saldırılarda bulunmayın bu biçimde..

Ben vokalistimizin yazdığı yazıda grubumuz adına konuştuğu yerlerde bahsettiğin şeylere rastlayamadım. Sadece hepimizin bu olay karşısında çok üzüldüğünü söylemiş bir de siyaset için değil seyircinin eğlenmesi için müzik yaptığımızı. Eğer sen böyle hissetmiyorsan lütfen genel konuşma, bunları konuş.

Ayrıca iş konusunda söylediklerine bir şey eklemek isterim. Grup olma bilincine sahip olmak ve grup olmanın gerektirdiği gibi davranmak in çok önemli bir parçasını oluşturur bana göre. Tamam mı sevgili ''grup arkadaşım''.

Maresalx e de açıklamaları için teşekkür ederim.

sevendust demiş ki:
princess demiş ki:
puha haa ha..çok hoş ya mareşalx..rütbene bakılırsa komutan olan sensin..essaass duruş. 😆
kişisel atışmaya dönen bu tartışmayı lütfen artık uzatmayınız...
kişisel bişi yok burda ..yitrik don hesabi..

Bakın sevgili arkadaşlar dosage grubu cok iyi,cici insanlardan oluşuyo ve turkrockta belkide kavgasi gurultusu olmayan tek grup ki elemanlarin yerinde ben olsam cok pis patlardim bu da onlarin oldugunu gosterir..

princess'e gelincede yazicak bi cevabi olmadigi icin cocukca bi mesaj yaz(abil)mis..

Öperim gözlerinizden

kişisel bişi yok burda ..yitrik don hesabi..

wayy...saldırı haa...

Bakın sevgili arkadaşlar dosage grubu cok iyi,cici insanlardan oluşuyo ve turkrockta belkide kavgasi gurultusu olmayan tek grup ki elemanlarin yerinde ben olsam cok pis patlardim bu da onlarin oldugunu gosterir..

kışkırt herkesi de haftaya girelim birbirimize.. :twisted:

ya o grup kim ki ben vocalistin dediği lafa gücenmedim umrumda da değil grupo zaten arkadaşımın yanına gelmiştim ama parçayı duyunca şalter attı bende sorun o parçaların çalınmasıydı

her yere de taşırım bu tür konuları sorun VATANIMSA , ŞEHİTLERİMİZsE VE ATATÜRK ise ve küfrediliyorsa her yere taşırım bu konuyu afedemem böyle bi şeyi diyeceklerim bu kadar

benim karşı olduğum olay kim bu parçayı çalmak istediyse ve üstüne üstlük ikinci defa çalınması

yineliyorum bu grubun yaptığı müzik evrensellik olayını bitirmiştir

müzikte bile savaş başlamıştır ve bu savaşa savaşla kendi müziğimizle karşı koymamız!

başka arkadaşlarım da alternatif grupları var onlara da aynı tepkiyi gölgede ve garrage da gösterdim
abi piyasa müzik apıyorsanız seyirciyi dikkate almayacaksınız çaldığınız her parça çoğu kişi tarafından zaten biliniyor yok
seyirci istiyor yok millet eğleniyor böyle bi durum için mazeret olamaz
sonuçta bu grubu çalmadınız diye çekip gidenler de gelenlerin yarısı olamayacaktır
kaybını olmaz seyirci açısından
hatta müziğin onurunu korumuş olursunuz

Geri