sevendust demiş ki:kısa bi aradan sonra yeni yerinizde izleyebildim sizi ve bu güzel gece için teçekkürler, çok özlemişim yav 😀 çok yorgun olmama rağmen yine ayağa kaldırdınız beni gazınızın hastasıyım :twisted:
gruba yeni katılanlar da gayet iyidi 😆 Direct-t'ten Bilge koparttı bizi (adam hakkaten kendi şarkısını güzel söylüyomuş be 😆 ) yeni basçı küçüçük Emrah hemen uyum sağlamış gruba, biraz daha gaza gelirse biz de aşağıda rahat rahat deliririz tabe...
sevendust demiş ki:ex-basçı Emre'nin son programıymış, kendisine bu gece yine bol bol kafa sallayıp ortamı şenlendirdiği için ve bugüne kadar beraber olduğumuz keyifli programlar için teşekkür ediyorum, umarım ilerde de güzel şeyler yaparsın (artık seyirci olarak eğleniriz 😉 )
sevendust demiş ki:bu arada Ozan'ın yazlık tarifeye geçmesi de dikkatimden kaçmadı, yakışmış adamıma 😆
hepinize bu gece için tekrar teşekkürler, önümüzdeki haftalarda görüşmek üzere...
bu akşam saat 21:00 gibi Nedjima´da çalacaklar... umarım yardımcı olabilmişimdir...iremita demiş ki:arkadaşlar herangi biriniz forumdaysa bugün yolcuda çıkıp çıkmayacağınızı söyleyebilir mi acilen???daha milyonlarca sınavımız var ama çıkacaksanız değişir :twisted: görüşmek üzere
yolcu programları sona ermiştir. :!:iremita demiş ki:arkadaşlar herangi biriniz forumdaysa bugün yolcuda çıkıp çıkmayacağınızı söyleyebilir mi acilen???daha milyonlarca sınavımız var ama çıkacaksanız değişir :twisted: görüşmek üzere