A
anl
pazartesi görüşürüz..gece kime gidiyoruz🙂
lichking23 demiş ki:Yok abi sen git, dinle, destek olalım de, sonrada yok nerde o eski seyirciler diye laf ye. Basçı arkasaş solosundan sonra biz zaten seyirci olarak alkışladık, ne demek ya "nerde o eski seyirleciler". Bende bi grupta çalıyorum ve hiçbir zaman seyirci çok alkışlamadı bilmem ne yapmadı diye atar yapmadım, gidip forumumda eleştirmedim kimseyi.
Ben arkadaşlarımla Dosage'ı 4 e kadar izlemiş biriyim ki ismimizin 04 cülere çıkmaısından da anlaşılıyor zaten. Bu lafları haketmediğimizi düşünüyorum. Ki bu laf üzerine ben de NERDE O ESKİ CLIFF BURTON'LAR, FLEA'lar, BASS SOLOLAR demekten alamıyorum kendimi.
Saygılar....
Bu arada ben bu kayıtın asıl sahibi Oytun. 😉
valla bana da öyle geliyo en azından benim için güzel olacak gibi ufak çaplı kutlama durumları 😆qataloq demiş ki:Bu akşam daha da bi güzel geçecek gibi geliyor😀
sevendust demiş ki:valla bana da öyle geliyo en azından benim için güzel olacak gibi ufak çaplı kutlama durumları 😆qataloq demiş ki:Bu akşam daha da bi güzel geçecek gibi geliyor😀
anl demiş ki:pazartesi görüşürüz..gece kime gidiyoruz🙂
qataloq demiş ki:Açıkçası benim için de kutlama sayılabilir..
Ozzie demiş ki:qataloq demiş ki:Açıkçası benim için de kutlama sayılabilir..
Küçük bey'in askerl...master ı kazanmasından başka neyi kutluyoruz? Neyse orda öğrenirim saat geç olmuş 🙂.
evet 😆anl demiş ki: