Burdan ilk ben başlıyorum eski günlerin hatırına sataşmaya ; @hackeiommi Bütün bu kaos ortamı sen ,nam-ı diğer Şevket ve onun kem gözleri yüzünden oldu bence ,o Greco'nu da koydun satılığa ,güzel gitarlara bakıp bakıp ,kem attın nazar attın foruma..
Sana da ben kem atıyorum Ankara'dan Hakan Abi ; " Negzel Greco'n varmış ,keşke benim olssa. " Bence git bir bak entonasyonuna ,en kötü sol telinin akorunu kaçırmış olmam lazım 😀Sen dur hele. Sokakta yakalasam forum yöneticileri ile de konuşacağım da, denk gelmiyor şanslı adamlar 😀
Sana da ben kem atıyorum Ankara'dan Hakan Abi ; " Negzel Greco'n varmış ,keşke benim olssa. " Bence git bir bak entonasyonuna ,en kötü sol telinin akorunu kaçırmış olmam lazım 😀
En çok da bu kaosun sebebi @EMM yüzünden ,negzel eskiden hep bilgiler, deneyimler paylaşırdın ,bir gittin-boşladın forumu ,kurudu bitti koca forum....
İyidir be hocam, seni sormalı.. Sen Israil'deyken çok şey değişmedi memlekette.Vaay dostum naber yaw?
son gitarımın adını nekrofili koyacak kadar ölücü biriyim ama içimde çok iyi bir insanım.
tedavi olmak istemiyorum
İçimizdeki iki şeytan @xenrunner ve @haşmet in iç yüzleri ortaya çıkmıştır eeeeeyy ahali.
Alım Satım'da yandınız artık 😀
Alım Satım'da yandınız artık 😀
abi forum içi yapmıyorum öyle şeyler.
😎😎😎😎
Alıcıyız biz abi, satış ara sıra, hanım malzemeyi kapıya koyunca oluyo.