Bu arada ... sen Greco'yu satılığa çıkartmamış mıydın? Hala imzada duruyo?
Haşmet abinin tekniğinden kork bence ... hani bu yaşta imza değiştirmek zor olabilir 🙄
Kenarda köşede kipa tutuyorum 🙂
Korunmam var pazarlıktan meraklanma. Kenarda köşede kipa tutuyorum 🙂
abi fotoğraflardan sap ekseni bozuk gibi zaten 3 parça gövde var sapı kesin talaştır
Yani diyosun ki ver 600'ü al gitarı ...
satın alırım abi de benim satın almam sıkıntı
Daha neler?
Abi boyası kazınmış Capon ... anca yani ... 😆
Aslında piyasası da yok ama ... 600 verilir ...
Abi seninkinin boyasını kazıdınız ya haşmet abiyle ... orjinalliği gitti :cyclops:
90lardan kalma vatan bilgisayar afişi gördüm 1dolar =1,05 lira diye. vatan bilgisayar yapıyorsa sen daha iyisini yaparsın
Yahu sorma o durumu! Yenidentürediler, elyapımlar, gelenekseller ve tarihiler dışındaki Gibsonlara da güven olmuyor artık! Niye oyuyorsunuz kardeşim gitarları? Hayır oyuklardan kalan artıklarla Epifon mu yapıyorsunuz ne yapıyorsunz o da belli değil. Artık Sonex gibi bolt on 250 dolarlık modeller de üretmiyorsunuz. Nereye gidiyor la onca maun talaşı?
Gibson'a bile sataştık ha, daha sayfa iki halbuki 😀
İçi boşalmış hali de eşşek ölüsü gibi o zaman😀 Gibson Les Paul Traditional denemiştim. Baya ağır. Fender falan yanında oyuncak gibi kalıyor😀 Anlaşılan hala chambered olmayanları var.
beyler bende bir ses kartı var 150 den koymuştum size 125 e gitsin ölücü mölücü bu devirde lazım olmamı