O S470 maun sayılmaz! Gövde sinek gibi, sapı da maun değil bir kerem! Hem onda bilem ıhlamur tuşesi yapmışsın prosesörle. Şimdi sen öyleydi böyleydi diyorsun amma, maun sap ve maun gövde gitarı al, bir de şöyle babadan kalmış kadar yaşlı bir lambalıya (veya onların yenidentüredilerine) tak bakayım pedalsız prosesörsüz, bak nasıl bu olgunlukla bir haftada blues tuşesi kendiliğinden çıkıveriyor ortaya! Bak nasıl Gilmourlaşıyorsun, ruhunu satıveriyorsun doğal tona!
Benim ihtiyarı böyle aldım. Elektrolit kapasitörleri bitik olmasına rağmen tavladı valla beni. İlk kez onun sayesinde müzik yapmak için cayır cayır distortiona hacet olmadığını keşfettim. Sonra efendi efendi maun, alnico, lambalı üçlüsünde güzel tuşemizin önemine, ruh zenginliğimize iyice tebarüz ettirdik. Aslında adam olana rack mack fazla, maksat müzik ise bir lambalı, bir de overdrive veya booster yeter. (Başka başlıkta yazsam ne kavga çıkardı ama bu lafım!! :troll🙂
Ha, mokunu çıkarıp lamba kırmadık mı, boostlamadık mı? Cayır cuyur Sabbath neyin çalmadık mı? Ayıpsın! Üç tane modlu DS-1 değiştirdim doğru boosterı bulana kadar, Spina, Keeley, Analogman, hepsinin kulağını çınlattık 😀