Pii, ucuz strat lobisi bile gelmiş basmış başlığı! Hemen de ıhlamurcularla kaynaşmışlar! Limon da ister misiniz, fesat odakları sizi?? 😀
Abi tam senlik bi gitar:Pii, ucuz strat lobisi bile gelmiş basmış başlığı! Hemen de ıhlamurcularla kaynaşmışlar! Limon da ister misiniz, fesat odakları sizi?? 😀
Pii, ucuz strat lobisi bile gelmiş basmış başlığı! Hemen de ıhlamurcularla kaynaşmışlar! Limon da ister misiniz, fesat odakları sizi?? 😀
telecaster yaptircaz diyoruz ya beyaw Ibanez sapli yani sabit kopruye geciyoruz iste daha ne yapsin bu susak...Sen önce bir sabit köprünün tadını al hele de sonra oturup konuşalım ıhlamurcu 🙂
telecaster yaptircaz diyoruz ya beyaw Ibanez sapli yani sabit kopruye geciyoruz iste daha ne yapsin bu susak...
gitarima metoboy sticker'i koyarim da faded Gibson almam, o degil de de bakayim, burada bir Angus signature SG gordum, gitar yakiyor ama Gibson dedin mi beni korkutan sey aslinda Angus'un gitari ile hic alakasi olmamasi da olabilir. Musicman ve Ibanez'in allahi var, adamlar ne kullaniyorsa sana da onu satiyorlar (2003-2010 arasi ibanezleri saymazsak), cibsin icin bu ne derece dogru allah bilir...Ben seni SG'ye geçircem ille de, ölmeden seni elinde en azından SG faded ile göreceğim 😀
gitarima metoboy sticker'i koyarim da faded Gibson almam, o degil de de bakayim, burada bir Angus signature SG gordum, gitar yakiyor ama Gibson dedin mi beni korkutan sey aslinda Angus'un gitari ile hic alakasi olmamasi da olabilir. Musicman ve Ibanez'in allahi var, adamlar ne kullaniyorsa sana da onu satiyorlar (2003-2010 arasi ibanezleri saymazsak), cibsin icin bu ne derece dogru allah bilir...
,Onun alemi inlaylardeki simsekler 😀, simdi sana katilirim akli basinda her insan gibi ama bakiyorum benim gitarlarin iyisi kotusu genelde signature ikinci el uygun fiyatla almisim. Kendimle celismeden bu dot olma durumunu asmam mumkun degil...Abi signature ürün almayacaksın, belli olmaz sağı solu. İsme para ödemenin alemi ne?
,Onun alemi inlaylardeki simsekler 😀, simdi sana katilirim akli basinda her insan gibi ama bakiyorum benim gitarlarin iyisi kotusu genelde signature ikinci el uygun fiyatla almisim. Kendimle celismeden bu dot olma durumunu asmam mumkun degil...
Ya forum sakin ne yapalim, arkadas kis oldugu icin mi nedir herkes uyuda, alim satimlar bitik, mesajlar bitik. Son iki haftadir buyuk polemik de yok. Evde lambali amfiden verim alinir mi diye baslik acacagim boyle giderse...Başlık altında kendi kendine sataşan adamı da gördük sonunda 😀