burakoli 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 beyler 3 kişi daha gelirse akşam maç atmayı düşünüyoruz.10 olursak 5e5 atarız
atlantigue2a 17 Ocak 2014 #24 burakoli demiş ki: kimse iplemiyor ama tekrar ediyorum.steam den ekleşelim. Hepsini görmek için tıklayın... Atlantigueable ekle akşam gelicem oyuna
burakoli demiş ki: kimse iplemiyor ama tekrar ediyorum.steam den ekleşelim. Hepsini görmek için tıklayın... Atlantigueable ekle akşam gelicem oyuna
atlantigue2a 19 Ocak 2014 #27 beyler herkez nickini yazsa kim nerde bilmiyorum bende bir tek burak var Atlantigueable bekliyorum 🙂
malifalitiko 20 Ocak 2014 #29 beni de ekleyin beyler. şu sıralar fazla giremesem de yakında geri dönüş yapacağım. nick : malifalitiko
beni de ekleyin beyler. şu sıralar fazla giremesem de yakında geri dönüş yapacağım. nick : malifalitiko
burakoli 21 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 malifalitiko demiş ki: beni de ekleyin beyler. şu sıralar fazla giremesem de yakında geri dönüş yapacağım. nick : malifalitiko Hepsini görmek için tıklayın... senle beraber 4 kişi olacağız.5 olduk mu güzel maçlar çıkar.clan bile kurarız 😛
malifalitiko demiş ki: beni de ekleyin beyler. şu sıralar fazla giremesem de yakında geri dönüş yapacağım. nick : malifalitiko Hepsini görmek için tıklayın... senle beraber 4 kişi olacağız.5 olduk mu güzel maçlar çıkar.clan bile kurarız 😛
burakoli 21 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 arkadaşlar siz ekleyin bence sizin isimde çok insan var