Selam forum ahalisi, bugün elime RAT pedalı geçti. Distortion tonlarını sevmeyen ben bu aletin clean amfide saat 12.00 seviyesinde verdiği boost tadındaki lezzetine aşık oldu. Ds-1 gibi ama DS clean amfi sevmiyor ve daha cılız bir sesi var. Ds bana daha keman tarzında lead sesini anımsatıyor.
Şimdi benim hali hazırda bluesbreaker~ds-1 var. İkisi drive olarak hafif cranklenmiş amfide gayet iş yapıyorlar. Şimdi aralarına bir üçüncü geldi. Bunları ne şekilde dizersem geniş bir ton yelpazesi alırım? Distortionları Paralel yapsam çok bir değişiklik olur mu?
Mevcut şöyle gitar= BB=DS1=RAT
bb yi başa koyuyorum çünkü çok dominant bir pedal ve bası bol DS ile birleşince yollarını buluyorlar, bir de üstüne rat ekledim ama üçünü açınca orta gainli çalmama rağmen dip sesi yapıyor, eh gate takıyorum.
Drive pedallarını çoklu kullananlar bu işin tüyolarını verirse sevinirim.
Şimdi benim hali hazırda bluesbreaker~ds-1 var. İkisi drive olarak hafif cranklenmiş amfide gayet iş yapıyorlar. Şimdi aralarına bir üçüncü geldi. Bunları ne şekilde dizersem geniş bir ton yelpazesi alırım? Distortionları Paralel yapsam çok bir değişiklik olur mu?
Mevcut şöyle gitar= BB=DS1=RAT
bb yi başa koyuyorum çünkü çok dominant bir pedal ve bası bol DS ile birleşince yollarını buluyorlar, bir de üstüne rat ekledim ama üçünü açınca orta gainli çalmama rağmen dip sesi yapıyor, eh gate takıyorum.
Drive pedallarını çoklu kullananlar bu işin tüyolarını verirse sevinirim.