arkadaşlar 3 haftalık washburn wr154 floyd rose lu gitarım var.akordlarını ince ayar kısımlarına dokunmadan yapıyorum ,saptan yani..ama sanırım dropped d olayı için saptan yapmak çok uğraştırıyo..çünkü mi telini düşürünce diğer tellerin de akordunda oynama oluyo yük değişimi ıvır zıvır..ne yapmam gerekiyo..çok önemli değil aslında dropped d yapmak (ukalalık gibi oldu re ye düşürmek .acaba ince ayar yerinden mi yapmak daha pratik olur..bide birisi bana f.rose a ucuz bi alet takıldığını ve düğmeye basınca re ye düşrüdğünü söylemişti bu sistem ibanezin çoğu modelinde var diye biliyorum ama takmak biraz kro olmaz mı?olursa maliyeti nedir?kısaca bilgi istiyorum..biraz basit bişey çoğu bilen insan için ama bn bilmiyorum valla
bu arada yeni başlık açınca mod arkadaşlar kızıyolar sabit gitar bölümüne yazın diye orda daha bilgili arkadaşlar var diye ama ilgilenen olmadı o yüzden açtım..basit bi soru olabilir dediğim gibi ama merak ettim ..bilgi almak istiyorum yani kısaca ..
bu arada yeni başlık açınca mod arkadaşlar kızıyolar sabit gitar bölümüne yazın diye orda daha bilgili arkadaşlar var diye ama ilgilenen olmadı o yüzden açtım..basit bi soru olabilir dediğim gibi ama merak ettim ..bilgi almak istiyorum yani kısaca ..