Herkese selamlar, yeni gitarım gelmeden onun için güzel bir tel takımı almak istiyorum, uzun zamandır sadece Elixir kullanıyorum ve aşırı memnunum, Elixir 09-42 3'lü set almıştım 1 set kaldı elimde ama yeni gitarda onu kullanmak istemiyorum. Paslanma, kopma vb. gibi sıkıntılar hiç yaşamadım cidden çok uzun ömürlü ancak tel boyutu yüzünden düşük akortlarda problem yaşıyorum, tatmin edici bir sound alamıyorum.
Bu iki setten birini alacağım. Eğer bu markayı öneriyorsanız sizce hangisini almalıyım? Kötü ya da kalitesiz derseniz bunun yerine önerebileceğiniz başka bir tel var mıdır?
Jim Dunlop JRN1156DB Jim Root El Nkl 11/56 Takım Elektro Gitar Teli (drop B) | doremusic
Jim Dunlop JRN1156DB Jim Root El Nkl 11/56 Takım Elektro Gitar Teli (drop B) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Jim Dunlop JRN1264DA Jim Root El Nkl 12/64 Takım Elektro Gitar Teli (Drop A) | doremusic
Jim Dunlop JRN1264DA Jim Root El Nkl 12/64 Takım Elektro Gitar Teli (Drop A) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Bu iki setten birini alacağım. Eğer bu markayı öneriyorsanız sizce hangisini almalıyım? Kötü ya da kalitesiz derseniz bunun yerine önerebileceğiniz başka bir tel var mıdır?