Durak (Alternative Metal) - Ankara

selam... nası gidiyo? demonuzu dinledm tebrik ederim🙂 gerçi mixsiz halini dinledim ama mixlisini dinlemeyi umuyorum.. görüşmek üzere hayırlı başarılar🙂

Evet arkadaslar Circle Production tarafından düzenlenen konserler serisinin ikincisi 10 Ekim 2004 Pazar günü yine Biziz Rock Bar'da gerçekleşecektir
Konserde sahne alacak gruplar:
Antidepresan, Durak, Idea, The Next Highway ve Catwalk.
Konserin başlangıç saati 17:00
Giriş 5 YTL.

Öncelikle Ereni tebrik ediyorum 2adet arkarkaya güzel performans sergiledi ellerine sağlık..
Diğer arkadaşlarda ensturmanlarını çok güzel kullandılar.
Ve hiç böyle tepinen,pogo yapan, seyirci görmemiştim (bizizde)..
Şanslısınızki böyle özel bir seyirciniz var onların kıymetini bilin..
Şu Müslüm Baba mıydı, İbo muydu neyse karıştırdım "ikisinden birisi coverınız" acayip eğlenceliydi=)-
Başarılarınızın devamını diliyorum..

Arkadaşlar öncelikle gelip izleyen herkese teşekkür ederim(riz) çünkü seyirci de çok rahat bizim kadar hatta daha fazla yoruldu.Konsere başlamadan sesim kısıktı o yüzden bayağı bir çaba harcadım söylerken herhalde de farkedilmiştir ama bunun dışında genel olarak iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum çok da eğlendik umarız herkes de bizim kadar eğlenebilmiştir.
drunkenstein olumlu eleştirin için saol çalışacağım
bu arada ali merak etme sen daha biz senle neler yapacaz,deli planlarımız var aliyle bekleyin görün😀
tepinen eğlenen eğlendiren bizi gaza getiren kısacası seğreden herkese tekrar teşekkürler bir dahaki konserde görüşmek üzere...
Saygılar...

Bende circle production'a tesekkur ederim hem dogum gunu partim oldu hemde veda partim 1 senelikte olsa...Guzel bi konserdi ayrica biraz yorucu oldu ama herkes sagolsun...

bu arada burakcım kusura bakma uzun süredir buralarda yokum sanada cevap yazamadım. Umarım aynı zamanda aynı sahneyi paylaşırız. Yorumlarınızı okuorm. herşey güzelmiş bir kaç aksilik dışında. Demonuzu almak isterim. Bana bir şekilde ulaştırırsanız sevinirim. başarıların devamını dilerim.

arkadaslar merhaba,ben trakya tıp 4 ten serkan burç
üniversitemizde bir rock topluluğumuz var
ve10-15 amatör grubun katılacağı bir rock festivali duzenlemeyi planlıyoruz okulumuzda 500 kişilik bir kultur merkezimiz mevcut
gidiş dönüş masraf-yemek ve kalacak yeri temin ederiz
daha başka ne gibi istekleriniz var lutfen bana ulaşın
[email protected]

durak bence düzenli olarak bi yerde çıkmalı artık..ayarlayın gençler de gözümüz gönlümüz açılsın ..durak duuu-rak diye bağıralım şarkıları söylerken..erencim sen halledersin bence..

Geri