mad demiş ki:ben metallica'nin one klibinde goruntuleri olan filmin adini merak ediyorum...
polski90 demiş ki:Selamlar,yeni seyrettiğim Clash of The Titans(1981) dan bahsedeyim.Film bir Yunan mitolojisi aslında.Zeus'un evli bir kadından erkek çocuğu olur.Kadının kocası Acrius bunu kabul etmez ve ikisinide denize atar.Zeus buna kızar ve Acrius'u ve şehri Argos'u yıkar.Denizin altındaki bir mahzende yatmakta olan Kraken,Zeus'un emriyle denizden dev dalgalarla şehri bir güzel yıkar. 😆 İşte Kraken:
![]()
Burdaki bazı sahneler maket olsa bile,bazı sahnelerde tonlarca su kullanılmış.Zaten filmin havası sizi çok çok eskilere götürüyor,bence film çok başarılı.
Birde filmde,eski DIO-Holy Diver videosunun çekildiği yerde bir konu geçiyor.(Hatırlatayım😀IO'nun elinde bir kılıçla bir tapınak içinde ilerleyip şarkısını söylediği video.)Sanırım DIO videosunda Perseus' oynamış daha yeni anlıyorum. 😆 Gerçi filmde konu farklı ama video ve filmdeki sahneler birbirine çok benziyor....Neyse,eğer kanatlı atlardan,mitolojik yaratıklardan falan hoşlanıyorsanız bu filmi tavsiye ederim.
FLAMING demiş ki:sawII bence izlenmeye değer bir film!gerilimi sevenler mutlaka izlemeli!!!! I. ne göre daha bir kanlı olmuş birinciyi izleyenler varsa izlediklerinde farkı görecektir!
Senin dediğin film bu:CorvusTheHeretic demiş ki:Sanırım bahsettiğin film lovecraft dan uyarlananan re-animator bende herkese önerebilirim gerçekten gayet başarılı bir filmdi. Daha sonra yenisi falanda çekildi hatta çocukken videoda izlemiştim oda iyi sayılırdı...