www.benimsinemalarim.compolski90 demiş ki:Bu başlıkta yazılan tüm filmleri adresleri ile beraber arşiv yaptım,isteyen buradan filmlerin ayrıntılarına bakabilir.Aslında hepsi türkçe olsun isterdim ama geniş bir film arşiv sitesi bulamadım.Bulduğum en iyi diyebileceğim siteler şunlar:
www.beyazperde.com
www.imdb.com (yabancı)
www.4x10.com (türk sineması arşivi )
www.filmkolik.com
www.sinemam.net
Eğer daha iyi siteler bulursanız buraya yazın,iyi olur.Birde eğer arşivde bir hata,eksiklik vs. varsa bana ö.m. atabilirsiniz,ben gerekli düzeltmeleri yaparım.
Evet bu filmi duymuştum. Sade'nin "Sodom'un 100 Günü" kitabından uyarlanmış. Ayrıca yönetmen halk tarafından kamyonla ezilerek öldürülmüş.denoktabenokta demiş ki:salo diye bi film,70 lerden kalma,ispanyol yağımı bakire,oğlan erkeli kızlı milleti kçırıp bi villaya kapatıyolar anlarsa seks köleliğine,içinde kaka ve tırnak bulunan yemekeleri yemeye,ve gay ilişkilere zorlanan bi film 40 ülkede yasaklı!
copadam demiş ki:Evet bu filmi duymuştum. Sade'nin "Sodom'un 100 Günü" kitabından uyarlanmış. Ayrıca yönetmen halk tarafından kamyonla ezilerek öldürülmüş.denoktabenokta demiş ki:salo diye bi film,70 lerden kalma,ispanyol yağımı bakire,oğlan erkeli kızlı milleti kçırıp bi villaya kapatıyolar anlarsa seks köleliğine,içinde kaka ve tırnak bulunan yemekeleri yemeye,ve gay ilişkilere zorlanan bi film 40 ülkede yasaklı!
enchant demiş ki:Şimdiye kadar izlemeyi çok istediğim ama maalesef bulamadığım bir film.Yönetmen Wim Wenders.Ve filmin ismi ise "Lisbon Story".Yıllardır da ararım.
CorvusTheHeretic demiş ki:Yıllar önce islemiştim filmi açıkçası ben pek beğenmedim hafif belgesel tadındaydı genel olarak film kötü olmasada yönetmenin diğer yönetmenler hakkındaki uslubu çok bencilceydi açıkçası filmde çok yavaş ilerliyordu ama dediğim gibi Tim Burton'un ed wood'unda ki mesaj bence her yönetmen için daha iyi bir yorum özellikle bir yönetmen daha yapıcı olmalı meslektaşları hakkında.
enchant demiş ki:Şimdiye kadar izlemeyi çok istediğim ama maalesef bulamadığım bir film.Yönetmen Wim Wenders.Ve filmin ismi ise "Lisbon Story".Yıllardır da ararım.
enchant demiş ki:CorvusTheHeretic demiş ki:Yıllar önce islemiştim filmi açıkçası ben pek beğenmedim hafif belgesel tadındaydı genel olarak film kötü olmasada yönetmenin diğer yönetmenler hakkındaki uslubu çok bencilceydi açıkçası filmde çok yavaş ilerliyordu ama dediğim gibi Tim Burton'un ed wood'unda ki mesaj bence her yönetmen için daha iyi bir yorum özellikle bir yönetmen daha yapıcı olmalı meslektaşları hakkında.
Sen nerede izlemiştin?Bu film önemlidir benim için.("Lisbon Story"Özellikle müzikleri.Bana nereden bulabilirim bu filmi birisi yazabilir mi?