SiPASTiK demiş ki:Ya eskiden bir film izlemiştim hastasıyım ama VCD sini bulamıyorum.
Adam kasap ve karısını öldürüp salam yapıyor.Küçük kıvırcık saçlı bir çocuk falan vardı filmde.Öyle devam ediyordu konu çok iyi hatırlayamıyorum.
Birde National Lampoons serisi çok sağlam.
http://www.beyazperde.com/film/604hulyaengm demiş ki:artemisia gerçekten etkileyici bir filmdi. yanılmıyorsan 1997 fransız, italyan, alman ortak yapımı bir film. ben bir kaç sene önce tesadüfen izlemiştim. ama iyi bir tesadüf olmuş çünkü gerçekten son derece etkileyici bir filmdi. Tarihteki ilk kadın ressamlardan, 17. yüzyılda yaşamış İtalyan Artemisia Gentileschi'nin yaşam öyküsünü anlatan filmdi. yönetmenliğini Agnes Merlet yapmış. senaryosu ve oyunculuk itibariyle beni çok etkilemişti. bir yerlerden bulup izlerseniz pişman olmayacağınız güzellikte bir film.
Hakikaten çok şahane bi filmdi Buzdan Hayaller ve adamların kara mizah anlayışına bitmiştim filmi ilk izlediğimde.ozged demiş ki:"buzdan hayaller" beni çok etkileşmişti yanlış hatırlamıyorsam kızılırmak sinemasında izlemiştim...
CorvusTheHeretic demiş ki:SiPASTiK demiş ki:Ya eskiden bir film izlemiştim hastasıyım ama VCD sini bulamıyorum.
Adam kasap ve karısını öldürüp salam yapıyor.Küçük kıvırcık saçlı bir çocuk falan vardı filmde.Öyle devam ediyordu konu çok iyi hatırlayamıyorum.
Birde National Lampoons serisi çok sağlam.
the untold story diye aynı konuyo sahip bir film izlemiştim uzak doğu yapımı o olabilir belki.
polski90 demiş ki:http://www.beyazperde.com/film/604hulyaengm demiş ki:artemisia gerçekten etkileyici bir filmdi. yanılmıyorsan 1997 fransız, italyan, alman ortak yapımı bir film. ben bir kaç sene önce tesadüfen izlemiştim. ama iyi bir tesadüf olmuş çünkü gerçekten son derece etkileyici bir filmdi. Tarihteki ilk kadın ressamlardan, 17. yüzyılda yaşamış İtalyan Artemisia Gentileschi'nin yaşam öyküsünü anlatan filmdi. yönetmenliğini Agnes Merlet yapmış. senaryosu ve oyunculuk itibariyle beni çok etkilemişti. bir yerlerden bulup izlerseniz pişman olmayacağınız güzellikte bir film.
Evet güzel filmdir,cnbcnbcnbc-e 'de 😛 izlemiştim. Biraz erotik bir filmdir. Tabi bu normal, ressam filmleri böyle oluyor genelde... 😀
Surviving Picasso(Anthony Hopkins) ve geçenlerde izlediğim bir filmde öyleydi. Yine bir ressam ve ona çıplak modellik yapan bir kadın var, sonrası malum...
kirpii17 demiş ki:paramparça aşklar ve köpekler-meksika yapımı bir film.3 ayrı hayatın bir yerde nasıl kesiştiğini anlatıyor.tesadüfleri anlatan bir film.meksika da ödül almış bildiğim kadarıyla!!!
Erotik filmdir demedim ki, biraz erotikdir dedim. İkisi farklı. 🙂hulyaengm demiş ki:çıplak modellik yapması erotik film olduğu anlamına mı geliyor. yada şöyle sorayım.
Ben öyle birşey söylemedim, hepside beğendiğim güzel filmler. Espri yapmıştım sadece ama sanırım sen yanlış anladın. 😛hulyaengm demiş ki:..filmin senaryosu gereği çok etkileyici sahneler vardı. böyle etkileyici bir filmde aklında kalan tek şey erotik! olduğu mu? yapmayın...
polski90 demiş ki:Erotik filmdir demedim ki, biraz erotikdir dedim. İkisi farklı. 🙂hulyaengm demiş ki:çıplak modellik yapması erotik film olduğu anlamına mı geliyor. yada şöyle sorayım.Ben öyle birşey söylemedim, hepside beğendiğim güzel filmler. Espri yapmıştım sadece ama sanırım sen yanlış anladın. 😛hulyaengm demiş ki:..filmin senaryosu gereği çok etkileyici sahneler vardı. böyle etkileyici bir filmde aklında kalan tek şey erotik! olduğu mu? yapmayın...
Not: Aşk varsa erotizmde vardır mutlaka... :twisted:
kirpii17 demiş ki:paramparça aşklar ve köpekler-meksika yapımı bir film.3 ayrı hayatın bir yerde nasıl kesiştiğini anlatıyor.tesadüfleri anlatan bir film.meksika da ödül almış bildiğim kadarıyla!!!
Paramparça aşklar ve köpekleri bilinmedik filmler kategorisine almak ayıp olur..Ama cambaz arkadaşımız film ispanyol filmi demiş yanılmış.Film meksika yapımı bir film.cambaz demiş ki:kirpii17 demiş ki:paramparça aşklar ve köpekler-meksika yapımı bir film.3 ayrı hayatın bir yerde nasıl kesiştiğini anlatıyor.tesadüfleri anlatan bir film.meksika da ödül almış bildiğim kadarıyla!!!
paramparça aşklar we köpekler meksika değil,ispanya yapımı bir film..aynı yönetmenin 21 gram adlı filmi de güzeldir..