free world wide shipping yazsa bile türkiye'ye gönderim ücreti isteniyor diye okumuştum sanırım geçenlerde burda.Ebayde bir gitar buldum, kargo worldwide yazıyor ve ücretsiz kargo diyor. %20 vergiden başka bir ücret ödemeden alabilir miyim bu gitarı? Daha önce alanınız var mıdır?
free world wide shipping yazsa bile türkiye'ye gönderim ücreti isteniyor diye okumuştum sanırım geçenlerde burda.
Ebayde bir gitar buldum, kargo worldwide yazıyor ve ücretsiz kargo diyor. %20 vergiden başka bir ücret ödemeden alabilir miyim bu gitarı? Daha önce alanınız var mıdır?
Ebayde bir gitar buldum, kargo worldwide yazıyor ve ücretsiz kargo diyor. %20 vergiden başka bir ücret ödemeden alabilir miyim bu gitarı? Daha önce alanınız var mıdır?
Önceden gitar getirttim, başka bir ücret ödemeden gümrükten alırsınız.
Çakma Çin gitarı mı buldun yoksa? 😀
Aslında cümlenin başına ya da sonuna "yine mi" eklesen tam cuk olacaktı abi 😀 Yine mi bamya?
100 dolar üstü herşeyden gümrük vergisi alınmıyor mu yahu? Nasıl sıyırdın?
Yalnız soruda %20 vergi harici bir şey ödemeden alır mıyız demiş. Ben de sadece %20 vergi ödersin demeye çalıştım. Gerçi bu arkadaşın yaşı şimdi 18'den de küçük. Ebay'de fatura kimeyse, kimin confirmed paypal adresi varsa o da arkadaşla birlikte gelmek zorunda ama daha farkında değil. 😀
Ooof yaşlılık offf!! 😀
Artık kimden bulursa. Bildiğim kadarı ile ebay esnafının %80'i falan paypala döndü.
@hackeiommi yok abi çakma değil de burdan ucuza gelirse jay turser ya da epiphone alabilirim 😀
@CoolDoG teşekkür ederim. 17 yaşındayım kart ya da paypal ile ödeyebilirim farketmez, başakşehir de çok sorun olmaz gideriz abimle 😀 Ama Panmusic'te 120 lira kadar indirim var şuan yarın arayıp stok soracağım varsa direkt ordan alırım, daha ucuza geliyor 😀
Öğrenciyim abi ben ucuza gelicekse ebay amazon farketmez yardırırım 😀 😀 Umarım Panmusic'te vardır da hiç uğraşmam 😀JT veya Epiphone için Ebay kullanmak? Duymamış olayım. Yanı tam "Whut" oldum 😀
Şimdi baktım da ebaydeki en ucuz fiyat Panmusic'ten pahalı, Türkiye'deki diğer sitelerle aynı fiyata geliyoe hemen hemen. Hiç gerek yok o yüzden 🙂Umarım. Aradaki fark ok da değecek bir şey değil zira.
haşin gibsıncı,Şimdi baktım da ebaydeki en ucuz fiyat Panmusic'ten pahalı, Türkiye'deki diğer sitelerle aynı fiyata geliyoe hemen hemen. Hiç gerek yok o yüzden 🙂