RunRabbitRun demiş ki:
Serkan'dan başka böyle karizma bir gitarist var mı Ankara'da 🙂...Burak'cım sen de karizmasın tabiki solak baterist olman da cabası...Ama Serkan'a hastayım...Neyse çalmaya devam...Hepinizi tebrik ediyorum...
Saygılar...
RunRabbitRun demiş ki:
bird-y demiş ki:..,açıkçası biz sevindik ilk gün çalacak olmaktan ama sen gelemezsen üzülürüm be,kassan braz 1-2 saat kopup gelsen..🙂
Bu arada ilk duyuruyu ben yapiyim;
ECHOES 3 Mayıs Çarşamba saat 15:00 de ODTÜ şenlikleri kapsamında Panayır alanında sahnede olacak..Odtü şenlikleri......başım döndü şimdiden bee(r)🙂,grüşmek üzere.
RunRabbitRun demiş ki:_meral_ demiş ki:Bu grup kurşun asker isimli grupla bağlantısı nedir acep?Kurşun Asker'in bir yan projesi falanmı yoksa sadece cover project üzerine kurulu bir grupmu?
....
Sevgiler&Başarılar.
_Meral_, Kurşun Asker benim beste grubum. Echoes ile vokalin bana ait olması dışında hiçbir benzerlik taşımamakta. Karmaşıklığa mahal vermemek için imzamda gerekli düzenlemeyi yaptım 🙂 . bundan sonrası için karmaşıklık olacağını sanmıyorum artık iki grup arasında. 😛
Taaa izmirden gösterdiğin iligi alakaya teşekkür. Buralara da bekleriz bir gün. 😀
bird-y demiş ki:1 Mayıs Ptesi TOBB ETÜ 17:00
3 Mayıs Çarş ODTÜ 15:00
12 Mayıs Cuma Başkent Üni. 18:00
SMITD demiş ki:sorun değil no problem 😀