Selamlar,
Baraka Performansınız da 3 şarkı, daha önceki Garage performansınızda tüm proramı izleme şansım oldu. Bir kaç küçük eleştirim var naçizane...
- şarkı seçimleriniz fena diil, ama bir çoğu başka gruplardan da dinlediğimiz bildiğimiz şarkılar. Sanki daha farklı seçimler yapılabilirdi.
- Sound bana bir dinleyici olarak biraz zayıf geldi, koray gibi bir adamın bile bassını duyamadım ki kulağımın ne denli hassas olduğunu koray bilir. Davul için açıkçası söyleyeceğim sürekli zilleri duydum, ayrıca bass ile iyi bir altyapı oluşturulmamış sanırım daha çok prova lasım...
- Vokaliniz "bitsinde bi an önce gidelim" modunda gibi bir izlenim bıraktı bende, sahnede kendine, grubuna ve mikrofouna güvenmeli ve bunu da izleyenlere yansıtmalısınız. Açıkçası sahnede yüzü 5 karış asık bir vokal dinlemek hoş değil. Ama belki bir süre sonra yani tecrübe ederek zamanla kendiliğinden de gidebilir.
Ama yeni bir grup, koray gibi herkesce kabul edilmiş bir müzisyeni barındıran bir grup. Ben korayın içinde bulunduğu her oluşumun kaliteli olduğunu düşünüyorum. Zaman içinde umarım güzel işler yaparsınız.
Başarılar....