Bu arada hoş bir rastlantı olacak galiba. 9 mart günü Pink Floyd'un Echoes parçasını çalacağız 😉 .
çok teşekkür ederim,"fazlasıyla" biraz fazla bi övgü ama çok minnettarım.. 😀Trioparty demiş ki:Sahne performansınızı çok beğeniyoruz... Grubun gitaristi Serkan fazlasıyla iyi bir gitarist... genel olarak grup sorunsuz zaten...
Bu grubu takip etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz...
cagrson demiş ki:valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayı🙂)
RunRabbitRun demiş ki:cagrson demiş ki:valla abi cumartesi için söz veremiyorum ama cidden pazar orda olmak için çok çaba harcıycam... ayrıca yıldırım da süper özetlemiş olayı🙂)
geyik yapmak istemezdim ama senin avatarın yok ozaman sen bir hiç olacaksın.hiç olayı göze almazsın herhalde 8O
DeLorean demiş ki:valla aylar sonra ilk defa su Turkrock forumlarina bakabildim... iyi ki de bakmisim... Haftasonu icin memleket havasi almaya Ankaraya gelicem... 🙂bu konser haberini almak cok iyi oldu yaw... Coooook buyuk bir aksilik olmazsa gelcem dinlemeye... ozledim yaw sizin muziginizi...
warsavas demiş ki:Selam arkadaşlar kurşun asker şarkınızı dinledim kayıt her ne kadar kötü olsada başarılı bir çalışma olduğu bir gerçek 🙂 eleştri olarakta bu şarkıyı açıkcası sonuna kadar dinlemek baya zor bişey çünkü bir süre sonra müzik sıkıcı hale geliyo ne kadar trafik değişmeye çalışsada bi baygınlık olduğunu düşünüyorum tabi bu benim fikrim iyi kayıt ve biraz daha düzenlemeyle çok daha güzel bi hal alıcaktır diye düşünüyorum. iyi bakın kendinize cümleten başarılar.