Cok guzel bi organizasyondu. simdiye kadar konsepti bu kadar guzel ayarlanmis bi konser izlememistim. Boylelikle gelen seyirci de yavas yavas azalsa bile sonuna kadar durdu ve son parcalarda bile hala ayakta eslik eder vaziyetteydi.
en kisa zamanda tekrardan Peace Of Rock II istiyoruz,bu tip organizasyonlar artsin artik. Hard Rock'a açız.
Echoes' a gelecek olursam; her zaman tebrik ettigim,destekledigim bi grupsunuz ve artik kac kez izledigimi unuttum sizi. her konser sonrasinda da uzerimde bir rahatlama hissiyle ayriliyorum fakat bu konserde daha da baskaydiniz. Ust uste gelen Deep Purple'lar, arada bi tane Janis Joplin yine Pink Floyd ve Led Zeppelin!
o gun herkes daha bi yetkindi enstrumanlarinda,hic bir sorun yasanmadi (sadece bas davul biraz once kacti buragin guclu tekmeleriyle 😀 oyle parcalara oyle vuruslar olur tabi 😉 ). tam anlamiyla mukemmeldi. Dazed And Confused icin de ayri bi yorum yapmak istiyorum. sarki arasindaki dogaclama kisim superdi. Emine'nin cigliklari hala kulagimda. hakikaten Led Zeppelin'e cok yaklastiniz o an.
Koray ve Serkan icin diyecegim bi sey yok. Koray yine bilindigi uzere costu,costurdu, gitariyla bir oldu 😉
Serkan wah wah pedali cok iyi bi secim olmus canli canli gormus oldum.
tebrik ediyorum ve sinavlar bitince hemen bir tane daha istiyorum 😉
bu arada bi bar programi gundemde sizin icin bildigim kadariyla.Iyi degerlendirin ve calmaya baslayin artik.ne zaman konser olacak diye beklememis oluruz,her hafta gelip dinleriz 😉
tekrardan tebrikler,kalin saglicakla..