Bu prosesörlerle setup nasıl yapılır...mesela zoom 606 da kendim birşey yaratabilirmiyim? Kullanım klavuzunda yazan şekilde yapmaya uğraşıyorum ama o kadar çok yabancı terim varki arada kaybolup gidiyorum her seferinde, bu iş için açıklayıcı bir türkçe kaynağıda o kadar aramama rağmen bulamadım gitti...ne yapacağımı şaşırdım açıkcası🙁Atalay demiş ki:Arkadaşlar, aslında asıl amaç sahip olduğumuz prosesörlerden istediğimiz sesi en iyi biçimde almak değil mi? Belli bir kalitenin altına düşmeyen ucuz veya pahalı prosesörlerin en önemli özelliği zaten hazır setuplar dışında kendi ses rengimizi kendimizin yaratabilmesi: böyle olunca prosesör içindeki efektlerin ne işe yaradığını ve parametrelerini (attack time, delay time, release, mix, frekanslar vb. ögeleri) öğrenmek daha önem kazanıyor. Kaçımız şu ana kadar hazır setuplardan birine karar kıldık ki? Kendi ekipmanımıza göre ses rengi ayarlamak çok önemli. Bazı sitelerdeki hazır bilmem hangi gitaristin setuplarını almak ta fayda etmiyor. Alsak ta inanılmaz korkunçsonuçlar karşımıza çıkabiliyor. Bence bu forumda biraz da kendi ekipmanımız ile hangi prosesörle hangi setupları yaptığımızı paylaşalım. Sanırım birçoğumuz benzer gitarlarla benzer prosesörler kullanıyoruz.