Budur vallahi. Tam benim kafa. Ancak ben Kotzen versiyonunu alacağım, bunu da kullandım ama buradaki drive karakteri benlik değil.
RK 5 var elimde ve müthiş pratik.
Budur vallahi. Tam benim kafa. Ancak ben Kotzen versiyonunu alacağım, bunu da kullandım ama buradaki drive karakteri benlik değil.
Ben kendim alsam daha çok sevinirdim, itiraf ediyorum🙂 Ama işte yerim dar🙂Ne demek yahu? Kendim almış kadar sevindim 🙂
welmour güle güle kullan. Belki fotoğraf çekmek için bir kereye mahsus o şekilde koydun fakat o gitarlar, en ufak bir düşüşte headstock kısmı kırılan gitarlar. 2 gitarında headstock kısmı kırılmış bir sürü 2. el ilanı olmasının nedeni de bu. Benden söylemesi 🙂Artık benim de doğru düzgün bir ekipmanım var 😀 65191 eklentisini görüntüle
@welmur ben yardım etmedim mi? Aha aha ıngaaaa!! 🙁
Wah pedalından memnun musun?Şöyle en güncelinden bir aile fotoğrafı atayım. 🙂
66500 eklentisini görüntüle
Epiphone Les Paul Custom Black Beauty
Randall V2XNM
Line 6 Pod X3
Modlu CryBaby GCB95
Samson S850
Dün aldım zaten, şimdilik memnun gibiyim. 🙂Wah pedalından memnun musun?
Sadece oyuncak gitarı beğendim. 🙂 Güle güle çal. 🙂Şöyle en güncelinden bir aile fotoğrafı atayım. 🙂
66500 eklentisini görüntüle
Epiphone Les Paul Custom Black Beauty
Randall V2XNM
Line 6 Pod X3
Modlu CryBaby GCB95
Samson S850
Ahaha. 🙂 Masa saati abi aslında o, doğum günümde gelmişti. 😀Sadece oyuncak gitarı beğendim. 🙂 Güle güle çal. 🙂
Gotta catch 'em all 🙂 Oda temizliği ve bakım gününün bitiminde güncelleme yaparak size katılayım istedim 🙂 Schecter Blackjack SLS C7, Ibanez xiphos XPT700 Rcm, Jackson kv js32t, Dimarzio modlu Sgr c1, Axe fx II.
Onlar destek kuvveti oradan nasihat ediyorlar 😀@melancholic_black_star duvardaki resimlere ayrı ayrı kahkaha attım 😀