Oyyy oyyy, "fevkaladenin fevki" bu olsa gerek...😀
Neden bir Fender yok arada ? 🙂
Main stream markalara gıcığım.Neden bir Fender yok arada ? 🙂
Ah o Blackstar'ı da o kadrajdan alsak? 🙂Kadraja girmeyen emektar ve bir o kadar ölü jackson ps3-t, hanımın ibanez akustik, zilyon adet pena, gig bag yığını, tel takımları, askılar, jacklar vb. ıvır zıvırı saymazsak esas kadro şöyle;
67423 eklentisini görüntüle
67424 eklentisini görüntüle
67425 eklentisini görüntüle
67426 eklentisini görüntüle
Ah o Blackstar'ı da o kadrajdan alsak? 🙂
Siz seviyorsanız sıkıntı yok. 🙂 Türkiye'de Uberschall varsa bana da söyleyin. 🙂Başta über delirttiyse de şuanda keyifler yerinde. Hatta yanına bu aralar ht club 40 falan düşünüyorum.
Mekan evin bodrum katındaki "Man Cave" im. Ekipmanlar sırasıyla aşağıda. Merak ettiğiniz farklı detaylar varsa yardımcı olmaya çalışırım.Oyyy oyyy, "fevkaladenin fevki" bu olsa gerek...😀
Biraz daha detay rica edelim, nedir modelleri, burası neresi (arkada çalışma masası felan var), ampliler vb., ki bir taraflarımız şişmeye devam etsin :banghead:...
Stok olanından birkaç kez alıp satmıştım. Çok sevdiğim bir amfi, ileride tekrar temin edip e bay dan mod kiti alıp modlamayı düşünüyorum . Sizdeki linkteki ürün mü?Fender Champion 600 (Alchemy Electronics Mod USA)
Evet Reverb' deki mağazasından aldım. Kendisi çok da iyi bir insandır.Stok olanından birkaç kez alıp satmıştım. Çok sevdiğim bir amfi, ileride tekrar temin edip e bay dan mod kiti alıp modlamayı düşünüyorum . Sizdeki linkteki ürün mü?
Alchemy Audio modified upgraded Fender Champion 600 5 watt 1 x 6 tube amplifier | Reverb
Gerçek CUSTOM olmuş ,eminim çok da keyifli çalımı vardır....Teşekkürler öncelikle. Tele toplama. Bi model yok malesef. Ruhsatsız 🙂 Ayrıntı isterseniz. Sap MJT, gövde Hantug Custom Gitar yapımı iki parça şeker çamı, manyetikler SD broadcaster set. Köprü orjinal 52 tele köprüsü.. Gövde boyasa Karahan Gitar Boyada yapıldı. V.s.
Gerçek CUSTOM olmuş ,eminim çok da keyifli çalımı vardır....
Son nokta olmuş aletler 🙂@barrios @hackeiommi teşekkür ederim abilerim sizin sayenizde 🙂 Başınızı epey şişirdim almadan önce affedin 😀
Evet beklediğimden güzel oldu. Sadece manyetikler konusunda pek emin değilim. Belki Erhan'a keni beklentim doğrultusunda sardırabilirim 🙂Gerçek CUSTOM olmuş ,eminim çok da keyifli çalımı vardır....
Ahahh 🙂 Eyvallah Hakan Abi.Abi efendi görünür ama @Şükrü Ersal da bizim gibi biraz sakat adamdır 🙂
Ben 6 fark buldum ama 7.yi hala bulamıyorum. Bulan var mı? 🙂