- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu da gördük ama HCÖ başlığında. Görmez olaydık.Bu kadar "göster" başlıklarından sonra artık "Çıkartıp Göster Ey Turkrockçı" gibi bir başlık bekliyorum 💩
Onu da gördük ama HCÖ başlığında. Görmez olaydık.Bu kadar "göster" başlıklarından sonra artık "Çıkartıp Göster Ey Turkrockçı" gibi bir başlık bekliyorum 💩
Gitarın marka modeli ne acaba? Top ağacı ve rengi çok hoşuma gitti yau 😀Fukara setup'ı..Fakirim ama mutluyum hehe
bu çok fenaymış ağladım valla fakirlik başa bela 🙁
bu çok fenaymış ağladım valla fakirlik başa bela 🙁
amerikan zannettim hocam kapak çok güzelmişAslında bu bir Endonezya Parker PM20, yani öyle çok pahalı bir şey değil. Üzerinde de OBL 900 ve 450 var-dı artık GFS Dream 180 ler var.
Gitarın marka modeli ne acaba? Top ağacı ve rengi çok hoşuma gitti yau 😀
çok fakirmişsin dostum,hala gibson çalanlar var şu dünyada ıyyk fakirler. 😀Gibson lespaul standart 2005 yapımı 🙂
Fukara setup'ı..Fakirim ama mutluyum hehe
Fakirler ölsün...çok fakirmişsin dostum,hala gibson çalanlar var şu dünyada ıyyk fakirler. 😀
Fakirler ölsün...
Fakirlere "ıyyk" diyen hatırlattı, ben ne yapayım!!! 😀naaptın abi unutmuştuk bunu bu hafta HCÖ den sonra bunu da izlemek ağır geldi bünyeme,başım dönmeye başladı. 😀
Tüm set-up için bestesi ve güftesi SRV'den bir şarkı gelsin : She's my pride and joy...Allah nazardan saklasın...Son durum
Teşekkürler hocam 😉Tüm set-up için bestesi ve güftesi SRV'den bir şarkı gelsin : She's my pride and joy...Allah nazardan saklasın...
Arada gilmour stratın fotolarını koy da gözümüz gönlümüz şenlensin sevgili @WaspVay artistler vay o kadar ekipman varki tek tek koymaktan yorulmuşlar üst üste atıp çekmişler sizi pis burjuvalar! 🙂