Yessir, majestyler kralı sensin üstad.. böyle bir majesty yok, olsa sen alırdın zaten 😅Sağdaki gitar el yapımı mı?
Yessir, majestyler kralı sensin üstad.. böyle bir majesty yok, olsa sen alırdın zaten 😅Sağdaki gitar el yapımı mı?
Hocam panelleri siz mi yaptınız?
Aynen hocam, çerçeve, taş yünü, ham bez ve nevresim kumaşı ile.Hocam panelleri siz mi yaptınız?
Teşekkürler.Peki yaklaşık maliyet nedir ?Aynen hocam, çerçeve, taş yünü, ham bez ve nevresim kumaşı ile.
Kafa ve kabin ziyarete geldiler.
Ben Öttürücü diyorum abi ama o da çalışır.Kısaca HILTI diyebilir miyiz bu setup’a efendim? Sesli düşünüyorum şu an…
Teşekkürler.Peki yaklaşık maliyet nedir ?
Bu Jacksonların ismi cismi nedir ?
Bu Jacksonların ismi cismi nedir ?
Not: Bir Charvel/Jackson hastası.
Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yeni logosu olacak o...JS32T (Kelle Paça Edition) @solitude71 hocam ;😉)
KV2
KV Pro Dave Mustaine Signature (KV1 Pro)
KVMG Pro (SD JB/59 modlu)
JS32T (Kelle Paça Edition) @solitude71 hocam ;😉)
Japon Wrxt ama yine Kapon Dxmg saplı, Gotoh köprülü vs hibrit Warrior
Telefondayım çok derli toplu yazamadım hocam, şurada yakından görselleri de mevcut.
Eyvallah, o modlu kvmg nin çok muhabbeti dönmüştü, ama kv2 alma isteği hep içimde kaldı, gitar ben buradayım diyor her yerde. Yıllardır aradığım charvel ckv-80i de bulamadım halen piyasada ckv-068 var o yok.
Bende japon üretimi siyah renk ckv 80 vardı, 95 yada 97 üretimi olması lazım tam hatırlamıyorum, 10-12 yıl önce köye bırakmıştım V kasa sevmediğimden ötürü ama şimdi kaldı mı gitti mi ne oldu fikrim yok.Yıllardır aradığım charvel ckv-80i de bulamadım halen piyasada ckv-068 var o yok.
Teşekkürler de 100bini geçer fiyatı tahminim. Ev peşinatını yemem İnşaallah kendimi kaybedip.Ekim sonu zuhale siyah kv2 gelebilir hocam, bilginiz olsun.
Eğer gitmeyip kaldıysa ciddi alıcıyım, kondisyonu önemli değil parçalar orijinal olsun yeter.Bende japon üretimi siyah renk ckv 80 vardı, 95 yada 97 üretimi olması lazım tam hatırlamıyorum, 10-12 yıl önce köye bırakmıştım V kasa sevmediğimden ötürü ama şimdi kaldı mı gitti mi ne oldu fikrim yok.
Teşekkürler de 100bini geçer fiyatı tahminim. Ev peşinatını yemem İnşaallah kendimi kaybedip.
SL1 de çok istediğim bir gitardı da charvel 650xl yi alınca ateşim söndü, kv2 yi de kvmg ile bastırıyorum.Sitesinde RR1, WR1 ve SL1 modelleri 104-105 bin TL gibi görünüyor ki bence de bu civardadır. Niyeyse KV2 leri kaldırmışlar.