Bro iki dk boş bırakmaya gelmiyor yakmışsın ortalığı ;
O zaman eskişehirspor!
O zaman eskişehirspor!
Sağdaki koltuk da tam kucağa kedi alıp "Baba" gibi huzura kabul etme koltuğu...Selamlar göstermatör dadaşlarım;
Koltuk da bir ekipman değil mi sonuçta?
Yılların kanserojen oğlu radyoaktif Türksit koltuğuyla nihayet yolları ayırınca soluğu anında İsveç köftecisinde aldım. Öncesinde de epey bir bakındım piyasada ne var ne yok diye; yok dxracer yok bilmem ne derken ikea'da bu gruppspel adlı koltuğu buldum. İhtiyacı olanlar için yazayım istedim; saçma sapan youtuber tiplerin gazına gelip 6 ay sonra orası burası dökülmeye başlayan suni deri dxracer'lara abuk sabuk paralar vermeyin derim. Deneyerek ve karşılaştırarak bu koltukta karar kıldım, çok da başarılı buldum. Kumaş kaplamalı birkaç modeli daha var, bu deri olan versiyonu özellikle öneririm.
157326 eklentisini görüntüle
Abi ülkeye döndüysen şu ekipmanların önüne koruyucu bir halat yapıp racki de duvara bağla bence. Malum deprem ülkesiyiz... Orada bol sıfırlı meblağlar yatıyor 🙂Son durum: genelde dışarıda çalarkenki setup. Mini wah, mini tube screamer, hx stomp, patch box, bi de hx stomp için switch pedal, pedal train nano.
159055 eklentisini görüntüle
Keyif odası:
159056 eklentisini görüntüle
Yok hocam ya, deplasman devam. Burada deprem yok Allah'tan, ama her şeye karşı sigortalılık, sakata gelmeyelim.Abi ülkeye döndüysen şu ekipmanların önüne koruyucu bir halat yapıp racki de duvara bağla bence. Malum deprem ülkesiyiz... Orada bol sıfırlı meblağlar yatıyor 🙂
Erdem abi ayıp ayıp, maşallah 😀
Mesallah yevrum benim 🧿🧿Yaradan sormayacak mı "Millete Ge300'leri övdün kendine ampullüyü aldın" diye...
161297 eklentisini görüntüle
Sonunda bee. Videolarda gorsel superdi sound da level atlar.Yaradan sormayacak mı "Millete Ge300'leri övdün kendine ampullüyü aldın" diye...
2x12lerden birisi fazla gibi, isterseniz o yükten kurtabailirim sizi 😛Dual multiwatt candır tabi helede iyi boostlanırsa..
161311 eklentisini görüntüle
Haha onları matchleyebilmek için çok bekledim .Namussuz bu şekilde tam istediğim gibi oldu.2x12lerden birisi fazla gibi, isterseniz o yükten kurtabailirim sizi 😛
Bu arada yeni farkettim Tolga. Mesa alana elektrikli çaydanlık hediye mi 🤣Yaradan sormayacak mı "Millete Ge300'leri övdün kendine ampullüyü aldın" diye...
Ampül deme canım sıkılıyor aklıma başka şeyler geliyor. Lamba o lambaYaradan sormayacak mı "Millete Ge300'leri övdün kendine ampullüyü aldın" diye...