Baran_Ismen 24 Ocak 2024 #881 blackfriday666 demiş ki: Hazır mıyız? 161367 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Her anlamda tam bir yaşam üçgeni olmuş orası 🙂
blackfriday666 demiş ki: Hazır mıyız? 161367 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Her anlamda tam bir yaşam üçgeni olmuş orası 🙂
Hakan Baysal 22 Şubat 2024 #883 Aileye yeni üye katıldı. Artık Boss Katana'yı yavaştan klonlayıp gönderme zamanı yaklaşıyor.
Hakan Baysal 22 Şubat 2024 #885 gokhanakcagoz demiş ki: Güle güle kullan,artık ton dünyası daha derin 😁 Hepsini görmek için tıklayın... Eyvallah abi 🤘 Kabin olarak Katana ile yanyana koyup karşılaştırmadım ama bariz fark var diyor kulağım 😄
gokhanakcagoz demiş ki: Güle güle kullan,artık ton dünyası daha derin 😁 Hepsini görmek için tıklayın... Eyvallah abi 🤘 Kabin olarak Katana ile yanyana koyup karşılaştırmadım ama bariz fark var diyor kulağım 😄
G Giannone Çarşamba 13:27 #888 Meraklisina, Fender'in 1954-1957 yillari arasinda stratlarda kullandigi Cornell Dubilier .1µF yagli kagit kapasitor, "Phone book" kapasitor olarak da gecer.
Meraklisina, Fender'in 1954-1957 yillari arasinda stratlarda kullandigi Cornell Dubilier .1µF yagli kagit kapasitor, "Phone book" kapasitor olarak da gecer.
aeldtrich Perşembe 07:30 #889 Giannone demiş ki: Meraklisina, Fender'in 1954-1957 yillari arasinda stratlarda kullandigi Cornell Dubilier .1µF yagli kagit kapasitor, "Phone book" kapasitor olarak da gecer. 177399 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... 30 sene sonra mont cebimde bulduğum turbo sakıza benziyor. Kondansatörün böylesini hiç görmemiştim.
Giannone demiş ki: Meraklisina, Fender'in 1954-1957 yillari arasinda stratlarda kullandigi Cornell Dubilier .1µF yagli kagit kapasitor, "Phone book" kapasitor olarak da gecer. 177399 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... 30 sene sonra mont cebimde bulduğum turbo sakıza benziyor. Kondansatörün böylesini hiç görmemiştim.