Schecter Blackjack SLS C-7 Active, Ibanez Xiphos XPT700, Axe fx II processor, Pod x3 processor, Megatone Trampoline amp, Shure se215 Headphones. Sıra monitör ve ses kartı almakta.
Şu pencere ekipmandan daha iyi aslında, hem ferahlık hem gün ışığı mis gibi.Ödünç ekipmanla ampliler ve pedallar köşesi 🙂
Daha üst seviye bir manzara ile takaslık...:happy:Şu pencere ekipmandan daha iyi aslında, hem ferahlık hem gün ışığı mis gibi.
Ödünç ekipmanla ampliler ve pedallar köşesi 🙂
Selamlar.Uzun emek sonucu kurduğum setupımı paylaşmak istiyorum.Resimlerde olmayan m audio truck plus ses kartı ve yamaha hs 5 çift referans monitörüm de bulunmaktadır.
51177 eklentisini görüntüle 51178 eklentisini görüntüle
Amfi marshall jvm410hjs.Kabin 1960a..Pdi 03 speaker simulator.Referans monitör dt770 pro.
Merhabalar, Tweed amfinin modeli nedir tam olarak?Bir aile fotoğrafı da benden 😉
Blues jr limited edition jensen p12RMerhabalar, Tweed amfinin modeli nedir tam olarak?
Selamlar.Uzun emek sonucu kurduğum setupımı paylaşmak istiyorum.Resimlerde olmayan m audio truck plus ses kartı ve yamaha hs 5 çift referans monitörüm de bulunmaktadır.
51177 eklentisini görüntüle 51178 eklentisini görüntüle
Amfi marshall jvm410hjs.Kabin 1960a..Pdi 03 speaker simulator.Referans monitör dt770 pro.
Teşekkürler🙂Ekipmanlar çok güzel iyi günlerde kullanın fakat amfi üstü DeLorian iyi olmuş 🙂
azicik ickiyi azaltsak lambali bir marshall stack alabiliriz gibi...Eksikleri var, tamamlamaya çalışıyorum ama öğrenciyken bu kadar. Bu arada olumlu veya olumsuz52217 eklentisini görüntüle her türlü önerilerinizi bekliyorum. 😉
Hocam iyi güldüm gece gece valla haklısınız siz de ama bu alette sakin kafayla çalınmıyo ya🙂 Benim kafamda marshalldan farklı markalar vardı blackstar,line 6,peavey gibi markaları düşünüyodum ilerisi için. Ama işte hep metal çalacağım diye bir şey de yok arada blues da yapıcam o yüzden karar veremiyorum. Gidip denemek lazım ama etrafımda öyle geniş kapsamlı müzik marketler yok.azicik ickiyi azaltsak lambali bir marshall stack alabiliriz gibi...
Ustelik sol alt kosedeki siseleri fark etmemistim yazarken 🙂Hocam iyi güldüm gece gece valla haklısınız siz de ama bu alette sakin kafayla çalınmıyo ya🙂 Benim kafamda marshalldan farklı markalar vardı blackstar,line 6,peavey gibi markaları düşünüyodum ilerisi için. Ama işte hep metal çalacağım diye bir şey de yok arada blues da yapıcam o yüzden karar veremiyorum. Gidip denemek lazım ama etrafımda öyle geniş kapsamlı müzik marketler yok.