o zaman boşveroynadıklarını düşünüyorum 178.000
😀
o zaman boşveroynadıklarını düşünüyorum 178.000
Bu arada konuyu görünce aklıma geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...korunan-sifir-kartal-arabacim-153422069/detay
oynadıklarını düşünüyorum 178.000
Al abi , klip çekimleri falan olursa lazım olur.
Bir de bu tofaşların "kardeşlik kulüpleri" var.. Üye olursun valla abi.
O kadar dandik araçlar değil ya aslında, bir arkadaşım 1 yıl arayla 2 tane megane perte çıkardı, iki kazada da burnu kanamadı.15.000 TL'lik renault & 20.000 TL'lik ses sistemi
Eğlence : 1 & Güvenlik :0
Muhtemel bi kazada muhtemelen eğlenerek ölecek.
Allah şimdiden rahmet eylesin
O kadar dandik araçlar değil ya aslında, bir arkadaşım 1 yıl arayla 2 tane megane perte çıkardı, iki kazada da burnu kanamadı.
Not: Megane sahibi değilim 🙂
Kazalar oldukça şans işi ya, birçok kişi de Peugeotlar için de kağıt, patates gibi tabirler kullanır fakat benim 40-50 cm kalınlığında taş bir okul duvarı yıkmışlığım var mesela 7-8 sene önce 🙂 Arabada sadece 300 TL masraf çıkmıştı bu arada.yakın arkadasimda 2006 model megane var.gecen yıl işe gidiyoruz.o kullaniyor.ben yandayım.calisma halindeki bir yoldayiz.yavas gidiyordu 50 km/saat falan anca.yolun gidisatini secemedi.önundeki kamyon insaati devam eden (girilmez levhali) yola saptı saga kirarak.bu da onu takip etti.arkadan (sag dikiz aynasi kör nokta) gelen araba,aslinda tam arkada da degil yanindan gelen araba diyelim,cat diye geldi ben tarafta arka kapiya gecirdi.arka kapi iptal meganın.kapi degisti.arkada yolcu olsa ne olurdu bilmuyorum.bana sorarsaniz kaporta kalitesi rezalet.kagit gibimzaten kapinin agirligindan anlayabiliyorsunuz bunu acip kaparken.he yine de renault'un cliolarin broadwaylerine gore saglam arabadir ona bsy demem.Benim fikrim boyle