Darius_Miles demiş ki:hemen hemen herşeyi bulabileceğimiz , her gün aralıklarla takip ettiğim güzel bir bilgi kaynağı..
kingofloss__ demiş ki:Ya bu ekşisözlük'e yazar alımı nasıl oluyor???
ben KAYITSIZ okurumKapsuL demiş ki:kayıtlı okur olarak üye alımlarını bekliyorum..
siteyi her açtığımda umarım alım başlamıştır hadi hayırlısı şeklinde bi umutla bekliyorum ama olmuyo olmuyo 🙁 böhühhü 😢
joetri_msmlv demiş ki:Bi konuyu merak ettiğinizde onu googlea yazmak yerine ekşi sözlüğe yazmanız size çok daha fazla bilgi getirir.Süper bi site bencede...Ama msjları üye olmadanda okuyabiliyosunuz kayıtlı okur olmanın ne anlamı varki?Yazar olmak içinimi gerekiyo kayıtlı okur olmak?
Darius_Miles demiş ki:joetri_msmlv demiş ki:Bi konuyu merak ettiğinizde onu googlea yazmak yerine ekşi sözlüğe yazmanız size çok daha fazla bilgi getirir.Süper bi site bencede...Ama msjları üye olmadanda okuyabiliyosunuz kayıtlı okur olmanın ne anlamı varki?Yazar olmak içinimi gerekiyo kayıtlı okur olmak?
kayıtlı oku olunca orada ki yazarların entrylerine oy verebiliyorsun(iyi , kötü) daha bir kaç imkan daha var tabi..bu arada zamane sözlükten geçici olarak uzaklaştırıldım 15 gün 😆 😆
Daishuman demiş ki:ayrıca o arkaplandaki reklamları görmek zorunda kalmıyorsun..bazıları oluyor ki(örneğin şu an olan sprite reklamı) yazıları okunmuyo..bu da aklıma geldi.....bu arada sözlükten nasıl uzaklaştırıldın? . yapmışsındır yine bişeyde soriyim dedim 😆
Darius_Miles demiş ki:Daishuman demiş ki:ayrıca o arkaplandaki reklamları görmek zorunda kalmıyorsun..bazıları oluyor ki(örneğin şu an olan sprite reklamı) yazıları okunmuyo..bu da aklıma geldi.....bu arada sözlükten nasıl uzaklaştırıldın? . yapmışsındır yine bişeyde soriyim dedim 😆
evet o da var 🙂 geçen günlerde aklıma 10-15 tane başlık gelmişti , hepsini sözlüğe aktardım gaza gelmiştim baya , meğersem o başlıkların tıpatıp aynıları başkaları tarafından da açılmış , ama benim haberim yok tabi.sonrası zaten belli 😀
mithrandil demiş ki:peki çaylak olmak için nereye baş vuruluyor?