E
eroina
googledan önce ekşisözlükte arama yaptığım zamanlar çok oluyor... söylemek isteyip de yapamadığın kafanda bi yerlerde tuttuğun seyleri saniyeler içinde önüne sermesi de insanda hassstirrr tepkisine yol açmıyor değil...
şu an üye olan ancak 1 yıl sonra yazma hakkına sahip bildiğim kadarıyla.RADIOGAGA demiş ki:SeNeM demiş ki:ya en çok istediğim şey ekşi sözlüge entry yazmak ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla ekşi sözlükte yazabilmek için sitede üye yazar olmak gerekiyor. Ve yine bildiğim kadarıyla şu anda siteye yazar üyelik alınmıyor... Sadece okuyucu üyeliği var...
dostum eminmisin bundan ya??eğer öyleyse jook saadet doldum bende uzun zamandır yazar olmaq istiodum orda kaldıki 987656789 tane kitabım var bağışlanacak 😛darkwingduck demiş ki:kitap yardımı kampanyaları var üye almayı planlamıyolar ..ancak kitap yardım kampanyasına bağış yaparak siteye üye veya yazar olunabilir..
reals demiş ki:şu an üye olan ancak 1 yıl sonra yazma hakkına sahip bildiğim kadarıyla.RADIOGAGA demiş ki:SeNeM demiş ki:ya en çok istediğim şey ekşi sözlüge entry yazmak ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla ekşi sözlükte yazabilmek için sitede üye yazar olmak gerekiyor. Ve yine bildiğim kadarıyla şu anda siteye yazar üyelik alınmıyor... Sadece okuyucu üyeliği var...
JosephPetrozza demiş ki:tamam şu anda yazar kabulü yok eywallah ta yazarlar nasıl seçiliyo? belli bi elemelerden falan mı geçiliyo,napılıyo? uzun süredir merak ettiğim bişey bu, bilen birisi cevaplarsa sevinirim...
JosephPetrozza demiş ki:yazar alımı açıldığı zaman gazeteye ilan falan mı veriliyo, ne oluyo? 🙂
neyse eywallah sağol 😉