Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar forum halkı 2 yılı aşkın süredir gitar çalıyorum. Herhangi bir yerden ders almadım kendi kendime internetten geliştim. Bırakacağım linkten videoyu yorumlayarak eksiklerimi artılarımı belirtirseniz mutlu olurum. İyi günler
kardeşim herşeyin sıkıntılı. bi bilenden ders falan al. 2 senede tek yapabildiğin penayı tutmayı becerebilmek olmuş gördüğüm kadarıyla. şu sıkıntılı bu sıkıntılı demek istemiyorum uzun uzun. doğru yaptığın bişey göremedim ben.
kardeşim herşeyin sıkıntılı. bi bilenden ders falan al. 2 senede tek yapabildiğin penayı tutmayı becerebilmek olmuş gördüğüm kadarıyla. şu sıkıntılı bu sıkıntılı demek istemiyorum uzun uzun. doğru yaptığın bişey göremedim ben.
Düzenli çalıssaydın daha da iyi çalardın sanırım tabi dediğim gibi bende amatörüm ama blues yapmak zor görünüyor tek başına bir yere kadar.Emeğine sağlık yinede.Yukarıda bir arkadaş sadece pena tutmayı öğrenmişsin falan demiş takma onları.Motiven düşmesin 🙂 Gereksiz düşüncesiz ,empatiden yoksun insanlar hep karşına çıkar emin ol ;-)
Gömülecek kadar kötü değil öncelikle. Nota bilmen önemli ama işin kötü tarafı yanlış nota bassan bile uzun süre o notada kaldığın yerler olmuş, bu da kulakla da anlayamıyorsun demek. Bunun üzerine yoğunlaş.
Gömülecek kadar kötü değil öncelikle. Nota bilmen önemli ama işin kötü tarafı yanlış nota bassan bile uzun süre o notada kaldığın yerler olmuş, bu da kulakla da anlayamıyorsun demek. Bunun üzerine yoğunlaş.