Teşekkür ederimkardeşim herşeyin sıkıntılı. bi bilenden ders falan al. 2 senede tek yapabildiğin penayı tutmayı becerebilmek olmuş gördüğüm kadarıyla. şu sıkıntılı bu sıkıntılı demek istemiyorum uzun uzun. doğru yaptığın bişey göremedim ben.
Ben de oldukca amatörüm blues dinlemem ama kulağıma iyi geldi hangi kaynaktan calistin?maalesef ders alacak imkanım yok
önüme gelen videolardan tam olarak bir kaynağı yok işin doğrusuBen de oldukca amatörüm blues dinlemem ama kulağıma iyi geldi hangi kaynaktan calistin?
(Hatan yok demiyorum)
Düzenli çalıssaydın daha da iyi çalardın sanırım tabi dediğim gibi bende amatörüm ama blues yapmak zor görünüyor tek başına bir yere kadar.Emeğine sağlık yinede.Yukarıda bir arkadaş sadece pena tutmayı öğrenmişsin falan demiş takma onları.Motiven düşmesin 🙂 Gereksiz düşüncesiz ,empatiden yoksun insanlar hep karşına çıkar emin ol ;-)önüme gelen videolardan tam olarak bir kaynağı yok işin doğrusu
Çok teşekkür ederim nota üzerine yoğunlaşacağım.Gömülecek kadar kötü değil öncelikle. Nota bilmen önemli ama işin kötü tarafı yanlış nota bassan bile uzun süre o notada kaldığın yerler olmuş, bu da kulakla da anlayamıyorsun demek. Bunun üzerine yoğunlaş.
Çok teşekkür ederim hocam artık bu konulara yoğunlaşacağımyardım etmesi için yazıyorum. ear training, kulak eğitimi, entonasyon. bunlar çok önemli. bir arama yapın göreceksiniz.