El sorunu

Selamlar elektrik gitara yeni başlamış biri olarak çalışırken ellerim çok titriyor çok terliyor acıyor buda bana sıkıntı çıkartıyor sizce bunlar yeni oldugum icin gecici sorunlar mi yoksa el titremesi el terlemesi bir seviyeden sonra gercekten sorun cikarir mi ilerleme mi engeller mi ?

titriyorsa çok geriyorsun kendini ya da yanlış tutuyorsun vs... kalıcı sorunlar olmaması için (sağlık açısından da) ya ders al ya da detaylı eğitim video filan izle... ilk başlarda biraz gerginlik olur da öyle titreyecek kadar olmaz...
terleme biyolojik bir durum, bir şey diyemem... çaldıktan sonra gitarı ve telleri temizle oksidasyonu geciktirirsin böylece

Selamlar elektrik gitara yeni başlamış biri olarak çalışırken ellerim çok titriyor çok terliyor acıyor buda bana sıkıntı çıkartıyor sizce bunlar yeni oldugum icin gecici sorunlar mi yoksa el titremesi el terlemesi bir seviyeden sonra gercekten sorun cikarir mi ilerleme mi engeller mi ?
Bunlar hayatınızın geri kalan kısmında da oluyorsa bazı rahatsızlıkların belirtisi olabilir; bir hekime gözükmenizi öneririm.
Örneğin tiroid bezinin fazla çalışması, esansiyel tremor gibi durumlarda olabilir. Her iki durum da tedavisi mümkün olan şeylerdir.
Sadece gitar çalarken bunların gözükmesi çok anlaşılır bir şey değil; daha çok stres ve kaygı sorunu yaşıyorsanız (özellikle performans kaygısı) belki anlamlı olabilir. Ama yine de yukarıdaki durumların ekarte edilmesi gerekir.

Geri