T
thetearsidrop
Yakın zamanlarda elektrik mühendisi bir arkadaşımla big muff, proco rat, tunescreamer ve fuzz face gibi pedalların klonlarini yapıp satmak istiyoruz . peki fiyatlandirmayi sizce nasıl yapmalıyız?
butik pedal, lambalı amfi mi üretiyorsunuz?Ölücülükten başka bir şey efendim, tiye almak.
Tahminim hayır hocam, herhangi birşey yaptığını düşünmüyorum beyefendinin. Bir icadı veya emeği olsa başkasının emeğine böyle saygısızlık etmez.butik pedal, lambalı amfi mi üretiyorsunuz?
benim de tahminim aynı amacım soru sormak değilde "tiye almak"Tahminim hayır hocam, herhangi birşey yaptığını düşünmüyorum beyefendinin. Bir icadı veya emeği olsa başkasının emeğine böyle saygısızlık etmez.
Başlığı açan hocamın ise yolu açık olsun, böyle fikirler, düşünceler görmek çok güzel. Kolay gelsin!
Hayır, gitar yapımında kendimi geliştiriyorum.butik pedal, lambalı amfi mi üretiyorsunuz?
Sabah sabah baya güldüm adamsın 🙂Sırf mizah duygusu yoksunluğunuzu protesto için artırıyorum: 35 TL olsun 🙂
Yakın zamanlarda elektrik mühendisi bir arkadaşımla big muff, proco rat, tunescreamer ve fuzz face gibi pedalların klonlarini yapıp satmak istiyoruz . peki fiyatlandirmayi sizce nasıl yapmalıyız?
Sevgili Ant Abi,Sırf mizah duygusu yoksunluğunuzu protesto için artırıyorum: 35 TL olsun 🙂
Tamam daha fazla vurmayın fatality gelmiş 😀Sırf mizah duygusu yoksunluğunuzu protesto için artırıyorum: 35 TL olsun 🙂