turke01 demiş ki:
Benim gibi 25 yaşında hala babanızın evinde oturursanız, istediğiniz kadar etüdmüş bilmemneymiş çalışın, "gürültü oluyor" diye pederle kavga edip amfiyi açamadıktan sonra hiç bi işe yaramaz. O sihirli sesi duymadıktan sonra ne çalışasınız gelir, ne de aleti elinize alışınız. Kulaklıkla da bu işler olmaz. O zaman iki kere elimi sürdüğüm aletleri (gitar, amfi, prosesör) götürüp satsam mı acaba ? diye düşünmeye başlarsınız...
Benim size tavsiyem, gitar satın almadan önce, kendinize bi ev tutun. Ondan sonra bu işlere girin.
dostum yazdığın şey ileri seviyede saçma,ben sadece clean tonda(hatta çoğu zaman ampliye bile takmadan) gitar çalışmış ve kayıtlarınıda umumiyetle gece 3-4 sularında kulaklıkla yapan biriyim 8) sonuç imzamdaki linkte mevcuttur
önce bi çalışın bakalım gitarı bahaneler bulacağınıza,müziği bilmem ne marka gitar,procesor yada ampli alıp hava atmak için kullanmaya çalışmayın,benim endonezya yapımı 150 dolarlık bir gitarım bir de 15 wattlık crate amplim var
bu soruyu soran güzel kardeşim; boşver bu işleri eğer sen nasıl çalışacam diye internette sorular soruyosan hiç gitar çalma,bizim zamanımızda internetmi vardı
😆