bende ilk gitar almak öğrenmek istiyorum dediğimde gitarda neymiş bağlama alayım onu öğren falan demişlerdi ama inatla gittim para biriktirip bir gitar ve amfi aldım. şimdi birşey diyemiyor tabi ama hergün muhakkak arayıp telefonu kapatmadan önce de naptın çalabiliyor musun birşeyler diye sormaktan geri kalmıyor 🙂 bende öğrenme aşamasındayım diyorum 😀 bakalım öğrenebilecek miyim düşündüğümden çok daha zormuş ama gitar çalmak bu da bir gerçek tabii 🙂Yıllar geçti babam hala bilmez gitar çaldığımı. Gitar çalacağım dediğimde kızmıştı. Bilemiyorum neden. Derslerimde falanda başarılıydım.
Adam ıslık çalmama bile kızıyor. Ondan kalan klavyeyi uzun süre çaldım. Taşınırken arakladılar. İşi gereği bu stresi normal deyip hayatıma mantıklı şekilde devam ediyorum. Aylarca aç gezdiğimi 7 km yolu günlük 2 kez yürüdüğümü biliyorum.bende ilk gitar almak öğrenmek istiyorum dediğimde gitarda neymiş bağlama alayın onu öğren falan demişlerdi ama inatla gittim para biriktirip bir gitar ve amfi aldım. şimdi birşey diyemiyor tabi ama hergün muhakkak arayıp telefonu kapatmadan önce de naptın çalabiliyor musun birşeyler diye sormaktan geri kalmıyor 🙂 bende öğrenme aşamasındayım diyorum 😀 bakalım öğrenebilecek miyim düşündüğümden çok daha zormuş ama gitar çalmak bu da bir gerçek tabii 🙂
bende tablara bakınca az çok sesleri çıkarabiliyorum ama notalara baktığımda kafam çok karışıyor notalardan birşey anlayamıyorum tab çok basit geliyor ama notaları öğrenmek lazımmış şimdi onlar üzerinde çalışacağım yarın ilk iş müzik defteri almak 🙂Ders olmasa bile çevrede bilen birilerinin olmasının çok faydası oluyor. Birde doğru çalışmada önemli Benim en büyük hatam zor şarkılara direk girişmemdi. Çıkarılır mı çıkarırlır kasılırsa. Ama level atılayarak ilerlemek en mantıklısı. Çünkü adamın ne yaptığınıda anlıyorsun teorik olarak. Hatta en önemliside o.
bende ilk gitar almak öğrenmek istiyorum dediğimde gitarda neymiş bağlama alayım onu öğren falan demişlerdi ama inatla gittim para biriktirip bir gitar ve amfi aldım. şimdi birşey diyemiyor tabi ama hergün muhakkak arayıp telefonu kapatmadan önce de naptın çalabiliyor musun birşeyler diye sormaktan geri kalmıyor 🙂 bende öğrenme aşamasındayım diyorum 😀 bakalım öğrenebilecek miyim düşündüğümden çok daha zormuş ama gitar çalmak bu da bir gerçek tabii 🙂
evet o kaynağı almak istiyorum da kocaelide bulamadım internetten sipariş ile getirteceğim sanırımSelim ışık gitar metodunu tavsiye ederim çok faydalı bir kaynak piyasada 30tl